Partner login

Geavanceerde messen - rechttoe rechtaan.

Hultafors - Nederland

Een echt goed mes moet lekker in uw hand liggen en makkelijk te gebruiken zijn. Tegelijkertijd moet het robuust en betrouwbaar zijn en alle belangrijke functies bezitten.

Hultafors universal knifeDit weten we omdat we onze nieuwe messen ontwikkeld hebben in samenwerking met professionele vakmensen die hebben geholpen om ieder afzonderlijk componentin het veld te testen. En pas toen ze helemaal tevreden waren, wisten we dat onze nieuwe range messen voldoet aan de veeleisende dagelijkse voorkomende eisen van het werk.

U kunt onze nieuwe messen makkelijk openen zonder gereedschap en u kunt het lemmet met slechts één hand uitschuiven en in positie vastzetten. Alle messen hebben een comfortabele en ergonomisch ontworpen vingergreep, die de veiligheid vergroot als u kracht moet zetten. Tenslotte hebben al onze messen een smal toelopende punt om altijd een hoog niveau precisie te leveren.

Om onze messen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, hebben we alle onnodige componenten geëlimineerd en het aantal bewegende delen zo klein mogelijk gemaakt. Dit verlengt de levensduur van het mes omdat er minder delen zijn die kunnen breken of eraf kunnen vallen. Het wordt ook gemakkelijker om de messen schoon te houden, omdat wordt voorkomen dat verontreiniging zoals gips in het mechanisme komt.

Vraag het ons