Partner login

Competitie Built by hand

Hultafors - Nederland

We weten dat er verschillende tools zijn waar je niet zonder kunt. Maar echt vakmanschap komt uit jouw handen en het is waar herinneringen worden gecreëerd. We weten ook hoe trots je kunt zijn en het gevoel dat je een project hebt voltooid dat je met de hand hebt gemaakt. Maakt niet uit hoe groot of klein het project is.

Nu willen we graag jouw built by hand verhaal horen!

  1. Plaats een zwart-witfoto van je built by hand verhaal op je Instagram.
  2. Schrijf in het bijschrift waar je het meest trots op bent dat je met je handen hebt gemaakt.
  3. Voeg #builtbyhand toe (je moet een open account hebben zodat wij het bericht kunnen zien.)

Elke 2 weken kiezen we een winnaar die een Hultafors tool wint. De hoofdprijs moet nog worden aangekondigd. Maar we beloven dat je niet teleurgesteld zult zijn. Upload je foto en verhaal vandaag al. Laten we goede herinneringen met elkaar delen. De wedstrijd is wereldwijd open tot en met 31-12-2019.

Voorwaarden

Door deel te nemen aan de wedstijd, stem je beiden in met de algemene voorwaarden van Hultafors en de eigen voorwaarden van Instagram.
Hultafors heeft het recht om de foto in zijn eigen kanalen te hergebruiken voor marketingdoeleinden. Hultafors heeft het recht voor om de foto te rapporteren of te verwijderen als deze van illegale aard is of op een andere manier ethisch en moreel ongeschikt.

Marketing
De foto's van de winnaar worden gepubliceerd op de Facebook-accounts van Hultafors en op Instagram.

De winnaar selecteren
Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van Hultafors selecteert winnaars van alle concurrerende foto's die op Instagram zijn gepost en getagd met #builtbyhand.

De deelnemers worden beoordeeld op hun verhaal in combinatie met de foto. De beslissing van de jury kan niet beïnvloed worden en winstbelasting (indien van toepassing) moet door de winnaar worden betaald.

De prijzen kunnen niet ingewisseld worden door geld of andere producten.

Winnaars
De winnaar wordt gecontacteerd door @hultafors in het commentaarveld dat is gekoppeld aan de winnende foto of per e-mail. Neem voor het ontvangen van de prijs contact op met Hultafors via DM op Instagram. Vermeld je naam, telefoonnummer en adres waar de prijs naar toe moet worden verzonden.

Als de winnaar niet binnen twee weken contact heeft opgenomen met Hultafors, heeft Hultfors het recht om een andere winnaar te selecteren. Werknemers bij Hultafors komen niet in aanmerking voor deelname aan de competitie. De competitie is geregeld en aansprakelijk gesteld door Hultafors.

Voor vragen mail naar: .

Ontdek meer

Ik ben altijd aangetrokken door het maken van moeilijke dingen

Een aangename geur van geschaafd hout raakt me als ik de werkplaats van etagewerker Petter Gantelius binnenstap. De kozijnen hangen netjes aan het plafond en wachten op hun beurt om een liefdevolle restauratie te ondergaan.

Ontmoet raamrestaurateur Petter Gantelius

Built by hand

We weten dat er gereedschap is waar je niet zonder kunt. Maar echt vakmanschap komt uit je handen.

Dat is waar herinneringen worden gecreëerd.

Kijk, lees en laat je inspireren door interessante vakmensen

Vraag het ons