Partner login

Waterpassen & Lasers

Found 48 products
Bekijk als:

Gebruiksvriendelijke lasers

Ons assortiment gereedschap voor veeleisende vakmensen evolueert voortdurend, daarom hebben we ons assortiment lasers uitgebreid met drie gebruiksvriendelijke modellen, inclusief een laserafstandsmeter, die ontworpen zijn om je werkdag efficiënter te maken.

Libella 2000


Laten we verder denken over wat een waterpas kan zijn.

Hoe kies je de beste waterpas?

Er zijn veel merken van waterpassen waar je uit kunt kiezen. Bij Hultafors geloven we dat onze waterpassen moeilijk te evenaren zijn. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven, je kunt ze zelf ervaren.

Wat is tolerantie?

Productietolerantie is de optelsom van alle mogelijke minuscule en microscopisch kleine foutjes die tijdens productie van een waterpas kunnen ontstaan.

MST - onze meest gevoelige waterpas

De MST waterpas is onze sterkste en gevoeligste waterpas tot nu toe. De breukvaste libellen zijn UV-bestendig en kunnen temperatuurwisselingen aan. De libellen zijn daarnaast uitgerust met een +30% vergrotende lens en een lichtgevende reflector die aflezen eenvoudig maakt.

Wat is de govoeligheid van een waterpas?

Hoe hoger de gevoeligheid van een waterpas is, des te nauwkeuriger werkt hij. Dit betekent dat de luchtbel van een precieze waterpas sneller reageert wanneer een kant van de waterpas wordt opgetild.

HV & PV - Precisietools voor professioneel gebruik

Voor professionals is een goede waterpas van essentieel belang voor het afleveren van uitstekend werk. Het is het werkpaard waarop je vertrouwt als je werk van hoge kwaliteit af moet leveren.

Hoe eenvoudiger hoe beter

De slimste oplossingen zijn vaak de eenvoudigste. Bekijk ons laser assortiment.

De geschiedenis van de waterpas

Niemand weet precies hoe oud waterpassen precies zijn. Het is wel bekend dat de Romeinen watertanks gebruikten als primitieve waterpas bij het bouwen van hun beroemde aquaducten.