Partner login

Extreme kracht, perfecte precisie

Hultafors - Nederland

HULTAFORS LANCEERT BEITELS HDC.

De eerste keer dat je deze beitel gebruikt voel je direct hoe de kracht die je uitoefent zich vertaalt naar je werkstuk. Je houdt een beitel vast met een unieke stalen contructie gesmeed uit één stuk. Het robuuste design geeft de beitel extreme duurzaamheid, kracht en veerkracht.

Hultafors launches chisels HDCDe HDC beitel kun je vlak tegen het oppervlak houden, zodat je bijvoorbeeld tegels kunt verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Kortom, een vlijmscherpe beitel voor de vakman die hoge verwachtingen heeft op het gebied van kracht, functie en precisie.

De vorm van de handgreep garandeert een stevige grip zodat je zo veilig mogelijk kunt werken. De HDC beitel wordt geleverd met een stevig plastic holster en kun je makkelijk bevestigen aan een knoop of riem.

BEITELS HDC

Hultafors launches chisels HDCBeitels met prefecte precisie, scherp, heavy-duty en altijd bij de hand. Klaar voor taken die extreme sterkte en precisie vereisen. Een perfect lemmet, afgevlakt op 25° voor de beste verhouding tussen scherpte en duurzaamheid.

De gehele beitel inclusief het handvat kan plat worden geplaatst tegen het oppervlak voor uitgebreide toepassingen. Doordachte holster gemaakt van duurzaam PP voor betere bereikbaarheid, de holster kan makkelijk aan een riem of een knoop vastgemaakt worden.

  • Gesmeed uit één stuk tot het eindstuk voor extreme duurzaamheid en de krachtoverbrenging naar het werkstuk te maximaliseren
  • Plat contactoppervlak met meer toepassingsmogelijkheden
  • Santopreen handvat, geoptimaliseerd voor zowel kracht en precisie
  • Doordachte holster voor betere bereikbaarheid
  • Vervangbare nylon spits verkrijgbaar als reserveonderdeel

Gepubliceerd 02 oktober 2014.

Vraag het ons