Partner login

Nieuwe toevoegingen aan collectie vakmessen

Hultafors - Nederland

Elke vakman wil het perfecte mes voor die éne klus. Maar de uitdaging is elke keer weer anders. Daarom hebben we onze collectie messen uitgebreid. Elk mes is toegespitst op specifieke taken die je als professional tegenkomt.

Een brede collectie messen

De nieuwe messen zijn een uitbreiding op de populaire collectie Hultafors messen. De collectie heeft nu maar liefst 20 verschillende messen die aansluiten bij de wensen van de professionele vakman.

Volledige collectie Hultafors messen

Ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze gebruikers

Zoals altijd luisteren we naar de wensen en eisen van professionele vakmenen, dit was ook nu weer het startpunt van de productontwikkeling geleid door Nikita Golovlev, Head of Design voor gereedschap bij Hultafors Group.

"Een nauw contact met professionele gebruikers is voor ons van belang als het gaat om het genereren van nieuwe ideeën en de details precies goed krijgen", zegt hij.

De nieuwe toevoegingen bestaan uit een precisiemes met stevige grip, een elektriciensmes voor makkelijk kabels strippen en een flexibel mes met een buigzaam lemmet waarmee je makkelijk verf of siliconen verwijdert.

Een overzicht van de nieuwe messen

Messen voor outdoor activiteiten

Twee nieuwe telgen van de messenfamilie zijn het reddingsmes en het scheepsmes. Beide messen zijn voorzien van een roestvrijstalen gekarteld lemmet. Het reddingsmes heeft een afgeronde punt voor veilig gebruik.

"We zien ook een grote toename in interesse voor bushcraft- en outdooractiviteiten. Daarom hebben we tevens twee speciale outdoormessen aan de collectie toegevoegd"aldus Nikita Golovlev.

Gepubliceerd 05 oktober 2016.

Vraag het ons