Partner login

Krijg greep op zware precisie

Hultafors - Nederland

DE NIEUWE CC LANDMETERS VAN HULTAFORS.

Neem een maat op en voel het verschil. De goede grip is geoptimaliseerd voor elk formaat behuizing, de unieke grip maakt dat je met een hand kunt trekken en meten en het hoogwaardige precisie-mechanisme verzekert je van soepel gebruik.

Een extreem duurzame behuizing, ontworpen voor zwaar werk.

Hultafors long tape CCMet de unieke lus kun je de landmeter vastmaken zodat nog meer meetmogelijkheden ontstaan. En met aanvullende mogelijkheden zoals de keuze tussen een glasvezel of stalen band en slimme ophangoplossingen voor veilig werken op grote hoogte kun je rekenen op superieure betrouwbaarheid en gebruiksgemak, maat na maat.

De nieuwe CC landmeters zijn speciaal ontworpen voor de vakman die geen tijd heeft voor gereedschapsfalen. De CC modellen komen in vier verschillende lengtes van staal of glasvezel. Met de solide en veerkrachtige behuizing zijn ze gemaakt om tegen een flinke stoot te kunnen.

Voor optimaal gebruik is voor elk formaat een unieke grip gemaakt inclusief een functie die je laat rekken, meten en loslaten met slechts een hand.

"Het hoogwaardige precisie-mechanisme verzekert je van een soepel gebruik, die goed van pas komt wanneer je de ingebouwde lus gebruikt. Bevestig hem ergens, start met lopen en de CC landmeter houdt je op de hoogte." zegt Håkan Carlsson, Product Manager bij Hultafors Group.

LANDMETER CC

De CC landmeters hebben een unieke grip voor gebruik met een hand, geoptimaliseerd voor elk formaat. De CC landmeters komen in verschillende lengtes met banden van wit veerkrachitg staal of glasvezel. Type goedgekeurd als EU-Klasse I.

De robuuste behuizing van ABS plastic is gemaakt voor zwaar werk. De lus heeft unieke eigenschappen en het mondstuk is slijtvast. Een hanger maakt de landmeter geschikt voor veilig werken op hoogte.

Stalen blad

  • Witte, veerkrachtige stalen band ingedeeld met hoge precisie inkje print.
  • Beschermd met een matte polyester lak die weerkaatsing vermindert.
  • De band is beschermd tegen corrosie en bestand tegen vocht en verschillende vloeistoffen.
  • De medium behuizingsmaat heeft een versnelling van 3:1.

Glasvezel blad

  • Band van geel glasvezel, sterk, flexibel en kan zonder problemen gebogen worden.
  • De band is bestand tegen vocht, temperatuurverschillen en het meerendeel van chemicalien en geleidt geen electriciteit.

Gepubliceerd 01 oktober 2014.

Vraag het ons