Partner login

Superieure precisie, altijd bij de hand

Hultafors - Nederland

NIEUWE SL KORTE ROLBANDMATEN VAN HULTAFORS.

Wanneer je onze nieuwe SL rolbandmaten probeert merk je het direct: precisie komt in een extreem handzaam formaat. De slanke high impact behuizing combineert robuuste betrouwbaarheid met gebruiksvriendelijkheid en past perfect in je zak.

Hultafors new SL tape measures

Het eerste dat je opmerkt als je de gloednieuwe SL korte rolbandmaten probeert is dat je ze helemaal niet opmerkt. Het compacte model omgeven door een robuuste ABS plastic behuizing is speciaal ontworpen om in elke zak te passen. Hierdoor kun je ze op elke klus makkelijk meenemen en heb je hem altijd bij de hand als je hem nodig hebt.

Trek de stalen band uit en voel de hoogwaardige precisie die verborgen zit in het mechanisme. De band loopt soepel en geruisloos met een zachte terugloopactie. De aparte rem stopt alle bandbeweging voor een verhoogde nauwkeurigheid.

De rem is voorzien van een anti-slijtage eigenschap voor een betere duurzaamheid. Voeg er de doordachte metalen riem aan toe voor veiliger werken op hoogtes en het beeld is duidelijk: u zult nooit meer meten als voorheen.

"Simpel gezegd: Dit is precisie in een extreem handzaam pakketje, een betrouwbaar hulpmiddel dat je altijd bij de hand hebt. Als je hem met de metalen hanger aan je riem bevestigt ben je klaar voor elke uitdaging." zegt Håkan Carlsson, Product Manager bij Hultafors Group.

KoRTE ROLBANDMATEN STAAL SL

Compact model omgeven door een robuuste ABS plastic. Slijtvase gele band ingedeeld met nauwkeurige inkjet print. Soepele terugloop van de band en rem met anti-slijt eigenschap.

  • Type goedgekeurd als EU-Klasse I.
  • Metalen hanger voor riem waardoor veilig werken op hoogte mogelijk is.
  • Sterke RVS eindhaak met versterkingsplaat.
  • Aparte rem waardoor de band niet beweegt.
  • De band kan worden vervangen en is beschikbaar als reserve.

Gepubliceerd 01 oktober 2014.

Vraag het ons