Partner login

Dubbel zo veilig: Voor een veilige en efficiënte workflow

Hultafors - Nederland

Veiligheid op de werkvloer wordt steeds belangrijker, waardoor de eisen die vakmensen stellen aan hun gereedschap ook veranderen. Om te beantwoorden aan de veranderende vraag hebben we een nieuw dubbel holster gecreërd.

"Voor vakmensen die graag twee verschillende messen gebruiken bij hun werk hebben we het dubbel veilige holster ontwikkeld, voor onze veiligheidsmessen SK en USRA" vertelt productmanager Per Eriksson.

Dubbel holster van Hultafors

Werk efficiënt en veilig

Door het holster op het dijbeen te dragen heeft de vakman altijd zijn meest gebruikte messen binnen handbereik. Hierdoor kan effecienter en veiliger gewerkt worden. "Het holster met twee veiligheidsmessen zorgt voor extra bescherming en veiligheid terwijl je ook soepel door kunt werken" aldus Per Eriksson.

Impactbestendig materiaal

Het dubbele holster is gemaakt van impactbestendig PP plastic, samengevoegd met klinknagels en voorzien van een elastische lus. "Wanneer je messen eenmaal versleten zijn, dan kun je het holster vullen met nieuwe exemplaren. Op deze manier stimuleren we graag hergebruik."

SK Veiligheidsmes

Het dubbele veiligheidsholster combineert twee veiligheidsmessen: het veiligheidsmes SK en het utiliteitsmes USRA. "Het SK veiligheidsmes is ontworpen met een stompe punt, ontwikkeld en aangepast voor meer veiligheid en minder kans op steekwondjes. Het is de beste keuze voor vakmensen die veiligheid hoog in het vaandel hebben."

USRA Universeel utiliteitsmes

Het USRA Utiliteitsmes heeft een lemmet dat automatisch terugschuift als deze niet gebruikt wordt om steekwonden te voorkomen. Voorzien van een goede grip, voor veel controle bij het snijden van gipsplaten, tapijt en behang. "Onze veiligheidsmessen worden in toenemende mate populair en we geloven dat vakmensen ons holster zullen waarderen."

Gepubliceerd 27 november 2017.

Vraag het ons