Partner login

Een update van onze Hultafors Snelklemmen

Hultafors - Nederland

Hultafors heeft de snelklemmen geüpdatet met verbeterde duurzaamheid en functie.

"Tijdens de ontwikkeling van onze snelklemmen, was het doel om producten te produceren die gemakkelijk te gebruiken, stabiel zijn en een betrouwbare klemkracht leveren", zegt Per Eriksson, Product Manager bij Hultafors.

Voor snelle support wanneer je het nodig hebt

Professionele vakmensen weten wat een verschil het betekent om echt op hun gereedschap te kunnen vertrouwen. Dit is vooral het geval voor klemmen die vaak worden gebruikt om een werkproject snel vast te houden of te stabiliseren.

"Toen we professionele vaklui vroegen naar snelklemmen, waren de antwoorden meestal dat het gemakkelijk zou moeten zijn ze op hun plaats te krijgen en dat ze genoeg kracht zouden moeten hebben om goed werk te leveren. Daarom hebben we voorrang gegeven aan een compact, ergonomisch ontwerp en duurzaam materiaal over de maximale klemkracht. Dit maakt de QCX- en QC-snelklemmen gebruiksvriendelijk en efficiënt, terwijl ze voldoende klemkracht leveren om te presteren ", zegt Per.

De snelklemmen werden voor het eerst gelanceerd in 2015 en nu is een verbeterde versie gelanceerd.

Ergonomisch en robuust ontwerp

Een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp met een greep die je met één hand bedient stelt je in staat om snel en efficiënt te werken en om toegang te krijgen tot nauwe ruimtes. De klem heeft een stalen rail gesmeed uit één stuk die het robuust en duurzaam maakt. De behuizing is gemaakt van robuust nylon versterkt met glasvezel.

"Onze nieuwe snelklemmen QC en QCX hebben een versterkt frame en een bijgewerkt ontwerp. De klemkracht wordt op een veel betere manier gehandhaafd dan de vorige versies. Het is echter belangrijk om erop te wijzen dat snelklemmen niet moeten worden gebruikt bij het lijmen van materiaal, omdat de klemkracht iets afneemt. Kies voor die soorten werk in plaats daarvan een van onze schroefklemmen, "zegt Per.

De nieuwe snelklemmen vervangen de huidige en zijn beschikbaar vanaf oktober 2018.

Gepubliceerd 01 oktober 2018.

Vraag het ons