Partner login

Herlancering Schildersmes MK

Hultafors - Nederland

We herlanceren ons schildersmes MK, met verbeterde duurzaamheid en functie aan de punt van het mes.

"Toen we ons vakmessen ontwikkelden, kregen we hulp van de echte experts, professionele vakmensen, we onderzochten wat ze deden, luisterden naar wat ze wilden en probeerden hun behoeften te identificeren. We maakten prototypes getest door hen op het veld, brachten veranderingen aan en opnieuw getest, het eindresultaat was een uniek assortiment messen dat speciaal was afgestemd op de manier waarop vakmensen daadwerkelijk werken, "zegt Hultafors-productmanager Per Eriksson.

Messen ontwikkels samen met de vakprofessional

Elke vakman wil het perfecte mes voor zijn of haar werk. Maar verschillende beroepen hebben verschillende vereisten en behoeften. Daarom hebben de meningen van de vakmensen een belangrijke rol gespeeld tijdens het ontwikkelingsproces.

"Ons nauwe contact met professionele gebruikers is van onschatbare waarde geweest, zowel in de ideeënfase als later tijdens het proces waarbij we alle details hebben verfijnd en waardevolle feedback hebben verzameld", zegt Per.

Het schildersmes was een van de 20 verschillende vakmansmessen van Hultafors en nu wordt een verbeterde versie ervan opnieuw gelanceerd.

Het schildersmes MK is meer dan een mes

In feite is het schildersmes een drievoudig hulpmiddel. Allereerst is het een mes, maar het werkt ook om schroeven vast te zetten, bijvoorbeeld bij stuken, en om verfblikken te openen.

"We hebben enige feedback ontvangen van gebruikers dat het ontwerp van de punt van het mes niet voldoende duurzaam was. Daarom hebben we nu het mes bijgewerkt en de punt versterkt, die nu dikker, breder en conisch is, dus deze zal langer meegaan", zegt Per.

De nieuwe tip past beter bij de standaard schroeven, maar werkt ook goed met kleinere schroeven.

Het nieuwe schildersmes vervangt de eerdere versie en is vanaf juni 2018 verkrijgbaar.

Gepubliceerd 25 juni 2018.

Vraag het ons