Partner login

Hultafors lanceert h.o.h. schaal op meetlint

Hultafors - Nederland

Hultafors biedt al de meest precieze stalen rolbandmaat op de markt - EU Klasse 1. Nu wordt een
nieuwe functie gelanceerd die de werkdag van vakmensen over de hele wereld vereenvoudigt. Een rolbandmaat met harto op hart meting op de achterkant van het meetlint.

Het stalen meetlint BT heeft beide schalen op het meetlint afgedrukt.

"Het afdrukken van een schaal voor de h.o.h.-metingen aan de achterkant van het meetlintmaakt het nog eenvoudiger om muren te plaatsen. Het wordt gewoon nog makkelijker om meteen correct te meten" zegt Hultafors Product Manager Per Eriksson.

Vraag van professionele gebruikers

De vraag naar een h.o.h.-schaal op de tape komt van vakmensen die het probleem op verschillende manieren aanpakken door bijvoorbeeld een balkje op de juiste lengte te zagen om een juiste afstand tussen de regels te krijgen.

"Het gebruik van een al bestaand product door een schaal toe te voegen, is een goed voorbeeld van hoe onze producten kunnen bijdragen aan het efficiënter maken van de werkdag van de vakman", zegt Per.

Markering voor 30/60 en 45/90 cm

De rolbandmaat BT is een dubbel bedrukt meetlint van staal voor nauwkeurige metingen en het uitzetten van wanden. Het stalen meetlint is voorzien van zeer nauwkeurige inkjettechnologie en heeft een matte afwerking die reflectie-vrij lezen mogelijk maakt. De achterkant van het blad heeft een schaal voor h.o.h. metingen die bijvoorbeeld het opstellen van wanden vergemakkelijkt. De schaal is voor h.o.h. metingen 30/60 en 45/90 cm.

"Dit is een update van het bestaande meetlint, wat betekent dat alle BT-meetlinten dit dubbel bedrukte meetlint zullen krijgen", zegt Per.

Meetlint BT is verkrijgbaar in lengten 5 en 8 meter.

Gepubliceerd 18 juni 2018.

Vraag het ons