Partner login

Lancering van een nieuwe generatie potloden

Hultafors - Nederland

Hultafors vult zijn assortiment traditionele timmermanspotloden aan met de volgende generatie potloden. Deze producten zijn ontwikkeld samen met vakmensen uit verschillende vakgebieden, met als doel de dag van de vakman nog efficiënter te maken.

De lancering omvat drie verschillende producten plus een aantal accessoires.

”We hebben ervoor gekozen om een aantal producten te ontwikkelen die de werkdag van vakmensen vereenvoudigen als het gaat om het maken van markeringen. Het was belangrijk voor ons om na te denken over efficiëntie, ergonomie en duurzaamheid bij het ontwikkelen van de nieuwe producten" zegt Per Eriksson, Product Manager bij Hultafors.

Droog markeren in een holster met ingebouwde puntenslijper

Het Hultafors Vulpotlood is een gripvriendelijk potlood in een holster met een ingebouwde puntenslijper. De houder is slim ontworpen zodat het potlood gemakkelijk te verwijderen is, maar zorgt er ook voor dat het op zijn plaats blijft wanneer dat nodig is. Bovendien zijn zowel het potlood als de holster zo ontworpen dat ze niet wegrollen wanneer ze op een oppervlak worden geplaatst.

De puntenslijper bevindt zich bovenin de houder. Door een gat in de bodem van de holster worden vuil en vocht weggeleid van het potlood, waardoor de duurzaamheid ervan toeneemt. Dit alles samen met het ergonomische en gripvriendelijke ontwerp resulteert in een betrouwbaar potlood dat het beste van twee klassiekers combineert.

"Het vulpotlood is een combinatie van het traditionele timmermanspotlood en het klassieke schoolpotlood. Door de ontwerpkenmerken van beide in dit potlood te combineren, krijgt u altijd een goede grip, of u nu duidelijke lijnen wilt tekenen of precies wilt aftekenen" zegt Per.

Navullen met twee verschillende stiften

De navulling wordt geleverd in een handige houder met 10 nieuwe potloden beschikbaar in twee combinaties, hetzij met 10 stuks van duurzaam grafiet of 4x grafiet en 6x krijt (3 rood en 3 geel). De grafiet potloden zijn geoptimaliseerd voor verhoogde duurzaamheid en weerstand tegen vocht.

"Door alleen het lood te vervangen in plaats van het hele potlood draagt de gebruiker bij aan een meer duurzame manier van werken", zegt Per.

Aftekenstiften voor aftekenen van moeilijk bereikbare plekken

De lancering bevat ook twee aftekenstiften voor diepe gaten die zijn aangepast voor aftekenen op moeilijk bereikbare plaatsen en in nauwe gaten. De stiften zijn beschikbaar in permanente rode en zwarte inkt voor gebruik op de meeste materialen en oppervlakken.

Gepubliceerd 11 juni 2018.

Vraag het ons