Partner login

Lancering van een reeks lijmklemmen.

Hultafors - Nederland

Professionele vakmensen weten hoeveel verschil het maakt als ze kunnen vertrouwen op hun gereedschap. Dit is in het bijzonder het geval bij klemmen, die vaak snel geplaatst moeten worden om een project te ondersteunen, stabiliseren of elementen bijeen te houden.

Dit is precies waar de nieuwe collectie snelklemmen en schroefklemmen van Hultafors voor gemaakt zijn. "Wat onze nieuwe lijmklemmen onderscheidend maakt is dat ze gemakkelijk zijn om mee te werken en ergonomisch en duurzaam zijn. Boven alles bieden ze betrouwbare klemkracht die de tand des tijds doorstaat" zegt Håkan Carlsson, Productmanager bij Hultafors.

Lijmklemmen van Hultafors

Gebruiksvriendelijke, professionele klemmen met kracht waarop je kunt vertrouwen.

Snel en handig of extreme klemkracht? Als u professionele vakmensen vragen stelt over lijmklemmen, antwoorden ze meestal dat ze genoeg klemkracht moeten hebben en ze moeten snel geplaatst kunnen worden.

Dat is de reden waarom Hultafors extra aandacht heeft voor een compact en ergonomisch ontwerp en duurzame materialen voor maximale klemkracht. Zo bent u ervan verzekerd dat de nieuwe QCX en QC Snelklemmen zeer eenvoudig te gebruiken en efficiënt zijn, terwijl ze ook voldoende klemkracht hebben om veilig te werken.

Lijmklemmen met snelspanner van Hultafors

"Onze nieuwe QCX Lijmklem met snelspanner heeft een strak design en een ergonomisch eenhandsgreep met een 2-stapsbediening, zodat u snel en efficiënt kunt werken, zelfs in smalle ruimtes. Het is gemaakt van glasvezel-versterkt nylon en heeft een gegoten stalen geleider, dat het in staat stelt om moeilijke omstandigheden te weerstaan en de klemkracht te behouden" aldus Håkan Carlson.

Hultafors heeft het assortiment professioneel handgereedschap verbreedt met een uitgebreide reeks schroefklemmen die ontwikkeld zijn volgens dezelfde principes als de snelle klemmen: ze moeten eenvoudig te gebruiken en stabiel zijn en moeten betrouwbare klemkracht leveren.

Gegoten lijmklem

De krachtigste klem is het GH model, deze is gemaakt van impactbestendig gietijzer. Het heeft een gegroefde rail aan beide zijden om het risico voor schuiven te minimaliseren wanneer de klem wordt bevestigd.

"De PFC lijmklem biedt de grootste klemkracht van maximaal 700kg. Het heeft een zwenkend handvat dat kan worden gedraaid om nog meer kracht te bieden bij het aandraaien of de klem los te maken" zegt Håkan Carlsson.

Lijmklem met snelspanner

Hultafors QCX/QC Lijmklemmen met snelspanner.

 • Compact ontwerp en een dun, gegoten voor/achterkant om makkelijker te werken in kleine ruimtes.
 • Ergonomische handgreep met snelle 2-traps toevoer en reset.
 • Duurzame met glas versterkte nylon en gegoten stalen rail voor extra duurzaamheid.
 • Prisma rubber coating minimaliseert druk schade en verhoogt de klemkracht.
 • 8 modellen: overspanning: 150-600 mm, 75-95 mm.
 • Spankracht tot 100-120 kg (QCX) 60-70 kg (QC).

Lijmklem met zwenkend handvatHultafors CF/CFP/CM Lijmklemmen.

 • Duurzame gegoten stalen rail, geprofileerd en met nikkel-hardchromen deklaag. (CF/CFP)
 • Robuuste rail van verchroomd staal, gegroefd om te voorkomen dat het been uit kan glijden wanneer de klem wordt bevestigd. (CM)
 • Twee-component draaibare handgreep voor meer kracht bij het aandraaien en losdraaien. (CFP)
 • De rail heeft dunne uiteinden voor gebruiksgemak in krappe ruimtes. (CF/CFP)
 • 22 verschillende modellen: overspanning: 100-500 mm, diepte 50-175 mm.
 • Spankracht tot 700 kg (CFP) 670 kg (CF) 500 kg (CM).

Gepubliceerd 12 mei 2015.

Vraag het ons