Partner login

Slaglijn met hoge capaciteit, afzonderlijke lijnen in elk schot.

Hultafors - Nederland

De nieuwe slaglijn met hoge capaciteit van Hultafors tilt betrouwbare markering op een hoger niveau. Een geavanceerd ergonomisch ontwerp gecombineerd met hoogwaardige functionaliteit maakt precisiemarkering gemakkelijker dan ooit tevoren. Vul hem gewoon en schiet, telkens opnieuw.

SLAGLIJN CLP 30

Chalk line CLP30

Het gebruiksvriendelijke ontwerp omvat een snelontgrendelingsknop, zodat u de lijn kunt trekken zonder dat de draaikruk draait.

De lijn bestaat uit speciaal gevlochten katoen/polyester met een extreem hoog absorptievermogen, zodat u tot 10 afzonderlijke lijnen kunt schieten alvorens de lijn op te rollen – een taak die u snel kunt uitvoeren dankzij de snelkoppelingsfunctie, die de lijn 3 keer sneller oprolt.

De ingebouwde beveiliging tegen overbelasting vermindert het risico op beschadiging van het koppelingsmechanisme en voorkomt dat de lijn breekt. Het geheel zit in een stevige ABS-kunststof behuizing met een grote vulopening en een dop met bajonetsluiting om gemakkelijk bij te vullen. Betrouwbare markering is nooit zo eenvoudig geweest. Probeert de nieuwe slaglijn CLP 30 van Hultafors. Afzonderlijke lijnen, schot na schot.

  • Absorbeert meer poeder – tot 10 afzonderlijke lijnen
  • Rolt 3x sneller op dan traditionele slaglijnen
  • Snelle ontgrendeling van het uitrolmechanisme
  • Beveiliging tegen overbelasting

Gepubliceerd 14 juni 2011.

Vraag het ons