Partner login

Talmeter - brengt meten naar een hoger niveau.

Hultafors - Nederland

De unieke markeermeters van Hultafors vereenvoudigen al jarenlang het werk voor vakspecialisten.
Met onze nieuwste TALMETER breiden we dit aanbod van mogelijkheden verder uit.

EENVOUDIG METEN EN MARKEREN.

Talmeter in handDe TALMETER onderscheidt zich door het feit dat u een meting kunt doen en deze vervolgens onmiddelijk op uw werkstuk kunt markeren, zelfs zonder de schaalverdeling te hoeven lezen om de lengte te controleren. Dankzij de gecombineerde meet- en markeerranden en een stevige rem kunt u uw ingestelde meting behouden en deze veilig overzetten op een object. Steeds weer opnieuw.

Daarnaast is het ook makkelijk om zowel interne als externe metingen te doen, cirkels te traceren en - afhankelijk van het model - zelfs diameters en omtrekken. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden.

EEN GEREEDSCHAP MET EEN SCALA VAN TOEPASSINGEN.

Talmeter 2m 3mGewoon om met traditionele tapes of duimstokken te meten? Zo ja, dan zal de Hultafors TALMETER 2 m/3 m een revolutie zijn op uw werk, hij vereenvoudigd meten en markeren in enorm veel situaties.
Stelt u zich voor: met een markeermeter bij de hand kunt u meten en markeren zonder de schaal te moeten aflezen. Interne metingen zijn net zo gemakkelijk als externe. U kunt nu eenvoudig perfecte cirkels tekenen en zelfs diameters en exacte omtrek meten. Allemaal met één hulpmiddel. Te mooi om waar te zijn? Helemaal niet. De TALMETERS van Hultafors zijn ontworpen om uw werk te vergemakkelijken. Echt waar.

Gepubliceerd 21 mei 2011.

Vraag het ons