Partner login

Twee nieuwe dubbele holsters

Hultafors - Nederland

Hultafors breidt zijn assortiment dubbele holsters nu uit met twee nieuwe combinaties voor een efficiëntere werkdag. Beide dubbele holsters omvatten het lichte en efficiënte Utilitymes URA voor dat een uitstekende grip biedt, ergonomisch is ontworpen voor de best mogelijke veiligheid, comfort en controle.

Hultafors breidt het assortiment dubbele holsters nu uit met twee nieuwe combinaties, wat betekent dat we nu in totaal tien verschillende dubbele holsters aanbieden.

Voor een efficiënte werkdag

Met een dubbele holster hebben vakmensen altijd snel toegang tot de twee messen die ze het meest gebruiken en kan het werk efficiënter worden uitgevoerd.

"Veel vakmensen gebruiken vaak twee messen in hun dagelijkse werk en dat is ons uitgangspunt geweest bij het ontwikkelen van onze dubbele holsters. Deze combinaties van messen worden al veelvuldig gebruikt door veel vakmensen, maar tot nu toe heeft niemand ze in een dubbele holster gecombineerd," zegt Hultafors Product Manager Per Eriksson.

Ideaal voor werken met gipsplaat

Dubbel holster JS + URA omvat de schrobzaag JS en het utilitymes URA - de perfecte combinatie voor het werken met gipsplaat. Beide gereedschappen zijn ontwikkeld voor het snijden van gipsplaat; het bevestigen van de plaat en het verwijderen van stopcontacten.

Voor divers werk

Dubbel holster STK + URA maakt de vakman goed uitgerust voor allerlei taken - van ruw houtwerk tot veeleisende precisie. De combinatie van messen biedt efficiënte sneden in hout, gipsplaten, tapijten en behang.

Hergebruik het holster!

De dubbele holster is gemaakt van slagvast PP-plastic, verbonden door klinknagels en een elastische lus.

"Als je messen eenmaal versleten zijn, is het gemakkelijk om de holster opnieuw te gebruiken voor nieuwe messen. Een geweldige manier om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren ", zegt Per.

De nieuwe dubbele holsters worden gelanceerd in het najaar van 2018.

Gepubliceerd 21 juni 2018.

Vraag het ons