Partner login

Waterpas MST 180

Hultafors - Nederland

De MST waterpas is onze sterkste en gevoeligste waterpas. De breukvaste bloklibellen zijn UV-resistent en is bestand tegen grote temperatuurwisselingen. De +30% vergrotende lens en de lichtgevende reflector maken deze waterpas makkelijk af te lezen.

Hoe verbeter je het beste?

MST heeft de gevoeligste libellen die er zijn

Het beste verbeteren doe je door zelfs de kleinste details te bekijken en aan te passen. Dat is de reden dat onze verbeterde MST waterpas op het eerste oog misschien niet zo anders lijkt. Hij heeft ook nog steeds de gevoleigste libellen die er bestaan, ISO 9001-gecertificeerde bevestiging voor een uniek lage tolerantie en een silide profiel dat sterk en duurzaam is.

Verbeterde handvatten voor meer balans

Wie goed kijkt ziet dat de plaatsing en vorm van de handvatten verbeterd is voor een betere balans. HEt profiel heeft een licht zandloperfuiguur gekregen zodat vuil zich minder snel aan de waterpas hecht.

De nieuwe plaasting van de libellen zorgt voor een betere leesbaarheid, vooral wanneer vanaf de onderkant wordt afgelezen.

Nieuwe functie voor bevestigen van (keuken)kastjes

Tenslotte is er een nieuw detail dat het afhangen van (keuken)kastjes makkelijker maakt. Je schroeft gewoon de MST tegen de muur, laat de kastjes erop rusten terwijl je ze aan de muur bevestigt en wanneer alles hangt verwijder je de MST weer.

Kortom: de beste waterpas blijft toonaangevend.

Waterpas MST 180 behoudt zijn huidige artikelnummer, MST150 is uitlopend.

Gepubliceerd 02 september 2016.

Vraag het ons