Partner login

We verbreden het aanbod van lasers

Hultafors - Nederland

Hultafors ontwikkelt voortdurend de gereedschapscollectie voor veeleisende vakmensen. Het nieuwste productnieuws bestaat uit drie gebruiksvriendelijke lasers - waaronder een afstandsmeter - die de werkdag van de vakman efficiënter maken.

"We misten een aantal tools in de lasercategorie", zegt Hultafors Product Manager Per Eriksson. "We hebben daarom het bereik uitgebreid met een kruislijnlaser, een punt- en kruislijnlaser en een afstandsmeter - items die we eerder niet in ons assortiment hebben aangeboden."

Eenvoudig in gebruik

Volgens Per Eriksson zijn de drie nieuwe lasers ontworpen op basis van eenvoud, zowel als het gaat om het begrijpen en gebruiken ervan. "Onze nieuwe intuïtieve lasers zijn gemakkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijk, waardoor het werk van de gebruiker efficiënter verloopt," zegt hij.

HDL 80 voor de grote afstanden

De HDL 80 is de eerste afstandsmeter van Hultafors en het is een eenvoudig te gebruiken hulpmiddel met een meetbereik tot 80 meter. "Het is perfect voor het meten van langere afstanden en bij het berekenen van oppervlakte en volume", aldus Per Eriksson.

PXL en HXL voor eenvoudige precisie

De lancering omvat ook de PXL punt- en kruislijnlaser evenals de HXL kruislijnlaser. De PXL is een rechttoe rechtaan hulpmiddel met heldere lijnen die precisiewerk vergemakkelijkt, zoals het vastschroeven van wanden. En de gebruiksvriendelijke HXL kruislijnlaser zorgt voor snel en nauwkeurig lezen bij het tegelen of ophangen van behang of kasten.

Accessores voor nog preciezer aflezen

De lasercategorie van Hultafors omvat een reeks intuïtieve en gebruiksvriendelijke accessoires, ontworpen om snel en nauwkeurig te kunnen lezen. Onder de producten kunt u bijvoorbeeld een ontvanger, een statief en een universele houder vinden. De accessoires zijn compatibel met de meeste veelvoorkomende lasers.

"We hebben ervoor gekozen om een paar producten toe te voegen in de laser categorie die volgens ons een uitstekende aanvulling vormen op ons assortiment," concludeert Per Eriksson.

Gepubliceerd 01 maart 2018.

Vraag het ons