Partner login

Vind je favoriete mes

Hultafors - Nederland

Het belangrijkste kenmerk van een mes is een scherpe snijrand. Met onze afbreekmessen heb jeuitstekende scherpte en precisie, steeds opnieuw, zonder onderbreking.

Hultafors heeft een compleet assortiment ontwikkeld met ergonomische afbreekmessen en reservebladen die geschikt zijn voor uiteenlopende taken. Dit betekent een efficiëntere workflow met minder afleidingen voor de professionele vakman.

Perfectie met elke snede

Onze afbreekmessen en reservemessen allemaal met een hoge precisie, uitstekende scherpte en langdurige prestaties. De combinatie van een slim en ergonomisch ontwerp, garanderen een gerichte en efficiënte klus.

"Omdat het ontwerp symmetrisch is, is het eenvoudig om het mes in beide richtingen te monteren. Op deze manier kunnen linkshandige vakmensen het mes aanpassen in plaats van hun gebruik aan te passen ".

Per Ericsson, Product Developer Manager, Hultafors

Afbreekmessen

Van het kleinste mes met een blad van 9 mm tot het grootste mes met een blad van 25 mm, ergonomie is een van de specifieke kenmerken die opvalt. Al onze afbreekmessen hebben een symmetrisch ontwerp waardoor ze geschikt zijn voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. Gemaakt van duurzaam en duurzaam PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. Met uitzondering van SPP 9A die alleen beschikbaar is met automatische vergrendeling, worden de andere messen geleverd met de optie: automatisch vergrendelen of wielslot.

Afbreekmes SPP 9A

De SPP 9A is een robuust afbreekmes voor precisiesneden zoals nauwkeurig papier snijden of dozen openmaken. Het slanke ontwerp maakt het geschikt voor allround gebruik. Taps toelopend voor beter zicht op het snijwerk en meer controle.

Het mes is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. Eenvoudig te bevestigen aan een zak met behulp van de clip, die ook kan worden gebruikt voor het veilig afbreken van oude messen.

Bekijk hier de SPP 9A

Afbreekmes SPP 18A/W

De SPP 18A/W is een robuust afbreekmes voor dagelijk gebruik, zoals het snijden van plastic, karton en kabels. Het slanke ontwerp maakt het geschikt voor allround gebruik. Taps toelopend voor beter zicht op het snijwerk en meer controle.

Het mes is gemaakt van duurzaam PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dik metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Bekijk hier de SPP 18A/W

Afbreekmes SPP 25A/W

De SPP 25A/W is een robuust afbreekmes voor het snijden van dikke tapijten of isolatie. Het slanke ontwerp maakt het geschikt voor allround gebruik. Taps toelopend voor betere zicht op het snijwerk en meer controle. Het mes is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dik metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Product informatie pagina

Afbreekmes SRP 18A/W

De SRP 18A/W is een ergonomisch afbreekmes voor dagelijks gebruik, zoals het snijden van gipsplaat, isolatie en hout. Het ontwerp met rubberen greep maakt het mes geschikt voor materialen die meer kracht vereisen. Taps toelopend voor beter zicht op het snijwerk en meer controle.

Het mes bevat een dispenser met 3 reservemessen en is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dik metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Lees hier meer informatie

Afbreekmes SRP 25A/W

De SRP 25A/W is een robuust afbreekmes voor het snijden van dikke tapijten of isolatie. Het ontwerp met rubberen greep maakt het geschikt voor materialen die meer kracht vereisen. Taps toelopend voor betere zichtbaarheid, toegang en controle.

Het mes kan een dispenser met 3 reservebladen bevatten en is gemaakt van duurzaam PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dik metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Product informatie

Afbreekmes SFP 18A/W

De SFP 18A/W is een robuust afbreekmes met een staartvin voor allround gebruik, zoals het snijden van plastic, karton en kabels. Het slanke ontwerp maakt het geschikt voor dagelijks gebruik.

Taps toelopend voor beter zicht op het snijwerk en meer controle. De staartvin steekt op efficiënte wijze tapijten of opent blikken. Het mes is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dik metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Lees hier de product details

Afbreekmes SFRP 18A/W

De SFRP 18A/W is een ergonomisch afbreekmes met staartvin voor allround gebruik, zoals het zagen van gipsplaat, isolatie en hout. Het ontwerp met rubberen greep maakt het geschikt voor materialen die meer kracht vereisen.

Taps toelopend voor betere zichtbaarheid, toegang en controle. De staartvin steekt op efficiënte wijze tapijten of opent blikken. Het mes kan een dispenser met 3 reservemessen bevatten en is gemaakt van duurzaam PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dik metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Product pagina

Ontdek meer

Reservemes

Het belangrijkste kenmerk van een mes is een scherpe snijrand. Met onze afbreekmessen heb je een uitstekende scherpte en precisie, steeds weer opnieuw, zonder onderbreking.

Vind het juiste reservemes

Snelgids: Kies het juiste mes

De vakmessen van Hultafors zijn ontwikkeld met de werkzaamheden van de vakman in gedachte. Specifieke taken vragen om bijzondere messen.

Vind het mes dat bij jou en je werk past

Vraag het ons