Partner login

We hebben onze klassieke duimstok langer gemaakt

Hultafors - Nederland

Klanten vroegen regelmatig naar een langere duimstok die toch eenvoudig in gebruik is voor het werken met gipsplaten en standaard plafondhoogtes. Daarom hebben we een duimstok van 240 cm lang gelanceerd in een slank model.

Door en door iconisch

De nieuwe duimstok is gebaseerd op onze klassieker uit 1883, maar is uitgebreid met twee secties waardoor de duimstok een lengte van 240 cm bereikt.

Net als het icoon uit 1883 is deze duimstok op traditionele wijze vervaardigd van berkenhout en voorzien van scharnieren van Zweeds staal en kenmerkende rode uiteinden.

De duimstok verschuiven hoeft niet meer

Een voordeel van dit nieuwe model is dat vakmensen die metingen doen met full-size gipsplaten of standaard plafondhoogtes de duimstok niet hoeven te verschuiven. Het bereik is gewoonweg groter.

Als je vaak metingen doet van 240 cm, is een duimstok van 3 meter vaak te log. Met onze nieuwe duimstok kun je nauwkeurig meten en soepel blijven werken.

Herkenbaar op afstand

De opvallende print op de zijkant maakt de duimstok van 240 cm eenvoudig te onderscheiden van andere duimstokken.

Naar productpagina van de duimstok 59-2.4-12

Ontdek meer

De rode kop

De rode kopse kant van de Hultafors duimstok is al jaren het kenmerk van een echte pro. Sinds de uitvinding in 1883 heeft onze duimstok de manier waarom werkbroeken gemaakt worden veranderd. De duimstok is ook vandaag de dag de eerste keus van de vakman voor het meten.

When you are a pro. You know.

Zo maken we duimstokken

In onze duimstokkenfabriek, in Hultafors Zweden, maken we onze klassieke duimstok. Het iconische model 59 van berkenhout met kenmerkende rode kopse kanten. Alle onderdelen worden lokaal geproduceerd door vakkundige en efficiënte mensen.

Bekijk hier het productieproces

We bouwen onze machines zelf

Wanneer je iets uitvindt is er niemand die je kunt volgen, kunt vragen hoe iets werkt of waar je onderdelen kunt bestellen. Bij Hultafors zijn we er altijd trots op geweest dat we alles zelf maken.

We maken onze eigen machines

Vraag het ons