Partner login

ATLE haalt als geen ander spijkers eruit

Hultafors - Nederland

ATLE is onze efficiënte en gebruiksvriendelijke spijkertrekker. Ondanks het compacte formaat kan het gemakkelijk 5-inch spijker uittrekken. Gebruik het om spijkers te trekken met het hoofd diep in het hout begraven of wanneer de spijker kop ontbreekt.

ATLE is niet de nieuwste tool in ons assortiment, maar is waarschijnlijk voor veel professionele gebruikers onder de radar geraakt. Maar in feite is het een hulpmiddel dat de werkdagen van veel timmerlieden gemakkelijker maakt.

HOE WERKT HET

ATLE is uitgerust met twee schroeven, één bovenop en één aan de achterkant. De schroef bovenop is verstelbaar waardoor het trekken van de spijker wordt vergemakkelijkt. De schroef aan de achterkant is geschikt voor gebruik in nauwe ruimtes. Dankzij het compacte ontwerp past het in elke gereedschapskist of emmer. Gebruik het samen met je hamer en trek met de klauw.

Ben je veel aan het renoveren?

Als je veel tijd besteedt aan het renoveren of wilt hergebruiken van hout, bespaart ATLE je veel kostbare tijd. Het gebruik van de spijkertrekker maakt het werken met het opruimen van gebruikt hout met spijkers veel eenvoudiger en efficiënter.

Gebruik het langer

ATLE is gemaakt van staal en zal waarschijnlijk een leven lang meegaan, indien gebruikt zoals bedoeld. Sinds we ATLE aan ons assortiment hebben toegevoegd, hebben we het verbeterd met nieuwe, duurzamere schroeven voor het trekken van de spijkers; zowel bovenaan als achteraan. Om de duurzaamheid te garanderen, is de klauw gehard. We raden aan om het alleen te gebruiken samen met je hamer.

Product informatie

Bekijk hier de product informatie van de Spijkertrekker ATLE.

Spijkertrekker ATLE

Vraag het ons