Partner login

HBX – Voor de professional die precisie kiest

Hultafors - Nederland

HBX is onze fijnste en meest precieze handzaag. Ontwikkeld voor de moderne en veeleisende vakman. De HBX handzaag heeft een gehard 1mm dik zaagblad en unieke 3-fase vertanding; een combinatie die de zaag extreem efficiënt en stabiel maakt terwijl je ook nette zaagsnedes maakt.

De 3-fase vertanding houdt in dat elke zaagtand is geslepen in drie verschillende hoeken, waardoor een efficiënte zaag ontstaat die minder kracht nodig heeft voor het maken van zaagsneden met hoge precisie.

WE VEREENVOUDIGEN DE WERKDAG VAN DE VAKMAN

De HBX handzaag heeft veel kenmerken die ontwikkeld zijn om je werk makkelijker te maken.

  • De zaagpunt bijvoorbeeld is zo ontworpen dat je ook in krappe ruimtes of vanuit het midden van een werkstuk kunt zagen.
  • De robuuste zaagbladbeschermer heeft een uniek ontwerp met snelsluiting, waardoor je de beschermer in een beweing op- en afklikt zonder risico.
  • Het ergonomische handvat heeft een rubberen coating voor een stevige grip.
  • De basis van het handvat is gemaakt van sterk ABS, zodat je deze vele zaagblad wisselingen kunt gebruiken.

HBX handzaag en zaagbladbeschermer

BESCHERM JE ZAAG EN JE HANDEN MET DE UNIEKE BESCHERMER

Elke HBX zaag wordt geleverd met de zaagbladbeschermer. De stevige beschermer is zo gemaakt dat je hem met een hand snel op- en afklikt. Dit is veiliger voor je handen en het gebruiken van een beschermer verlengt de levensduur van je zaag.

Ontdek meer

VIJF DINGEN OM OP TE LETTEN WANNEER JE EEN ZAAG KOOPT

Ongeacht of je een professional bent of een doe-het-zelver en ongeacht wat je wilt zagen, deze algemene tips helpen je te specificeren wat je precies nodig hebt en helpen je bij de aankoop van een nieuwe zaag.

Lees onze koopgids

SNELGIDS: KIES DE JUISTE ZAAG

Hultafors biedt een complete collectie handzagen, inclusief verschillende boogzagen, metaalbeugelzagen, afkortzagen en verschillende speciale zagen voor het zagen in materialen zoals metaal, gipsbeton, hout, gipsplaat en plastic. Om de zaag te vinden die past bij jouw klus gebruik je onze snelgids.

Bekijk de snelgids

HOE ZORG JE GOED VOOR JE ZAAG

Bij regelmatig gebruik slijt je zaag uiteindelijk. Er zijn echter enkele manieren om de levensduur van je zaag te verlengen. Dit zijn onze beste tips om je zaag langer mee te laten gaan.

Lees onze onderhoudstips

Vraag het ons