Partner login

Zagen met precisie bij elke beweging

Hultafors - Nederland

Vastbesloten om een leider te worden op het gebied van zagen, bieden wij een compleet assortiment zaagmodellen. Door het combineren van hoogwaardige materialen, ergonomisch ontwerp en de nieuwste slijptechnologieën, helpen deze zagen je precieze en veilige zaagsneden uit te voeren, ongeacht het type werk dat je moet uitvoeren.

Zagen in veelvoorkomende materialen

Ons volledige assortiment omvat handzagen in verschillende uitvoeringen, boogzagen, metaalbeugelzagen en verschillende speciale zagen voor het zagen in de meeste materialen, zoals metaal, gasbeton, hout, gipsplaat en kunststof. Wat je ook wilt zagen, je precisie en controle beginnen hier.

Efficiënte 3-fase vertanding

Om optimale precisie en controle te bereiken, besteden we veel aandacht aan het slijpen van de tanden. Voor de meest geavanceerde modellen gebruiken we een unieke 3-fase vertanding, wat de zaag buitengewoon efficiënt maakt en tegelijkertijd fijne sneden geeft.

Milieuvriendelijke wascoating

Verschillende van onze zaagbladen worden geleverd met milieuvriendelijke poedercoating op wasbasis, die wrijving en het risico van vastlopen minimaliseert. Wat nog belangrijker is, het zorgt ervoor dat je met maximale precisie en controle kunt zagen.

Ontworpen voor professionals

HBX handzagen zijn ontworpen voor professionals. Gegarandeerd een nette snede elke keer dat je snel en recht kunt zagen. Met een robuust ontwerp, een verwisselbaar zaagblad en een unieke bladbeschermer is deze hoogwaardige tool helemaal klaar om je vertrouwde collega te worden.

Ergonomisch design

We ontwikkelen onze tools altijd met jouw lichaam in gedachten. Dat is een van de redenen waarom we professionele gebruikers vroeg in het ontwikkelingsproces betrekken. Voor ons is de uitdaging om ervoor te zorgen dat ze hun uiterste best doen op hetzelfde moment dat het gebruik van ons gereedschap hun lichaam minimaal belast. Als het om zagen gaat draait ergonomie om het minimaliseren van de bladtrillingen en de wrijving.

Speciale zagen voor specifieke taken

Ons complete assortiment omvat verschillende speciale zagen, van precisiewerk tot kleinere klussen. Wat de uitdaging ook is, we hebben een zaag voor je. Om erachter te komen welke het best bij jou en je werk past bekijk je onze snelgids.

Ontdek meer

HOE WE ZAAGEXPERTS WERDEN

Er is een expert voor nodig om een expert te zijn. Echte professionals hebben hoge verwachtingen van hun zagen en we hebben hen erbij betrokken toen we onze nieuwe zagen ontwikkelden. Het duurde niet lang voordat we ons realiseerden dat een echt goede zaag drie dingen vereist; efficiënt zagen, het vinden van de juiste hoek en een goede balans.

Lees over ons ontwikkelingsproces

VOOR DE PROFESSIONAL DIE PRECISIE KIEST

A good saw is all about efficiency. Developed together with professional users we proudly present HBX – our finest and most precise handsaw. The HBX handsaw has many features developed to make craftsmen's work easier – from how the blade is shaped to how the saw is stored when not in use.

Lees meer over de HBX

VIJF DINGEN OM OP TE LETTEN WANNEER JE EEN ZAAG KOOPT

Ongeacht of je een professional bent of een doe-het-zelver en ongeacht wat je wilt zagen, deze algemene tips helpen je te specificeren wat je precies nodig hebt en helpen je bij de aankoop van een nieuwe zaag.

Lees onze koopgids

Vraag het ons