Partner login

Omringd door lasers

Met een grote focus op gebruiksvriendelijkheid en hoge precisie breidt Hultafors nu het laserbereik uit. Belangrijke nieuwe producten zijn groene lasers en een slimme afstandsmeter met Bluetooth-connectiviteit.

H3x360

H3x360 Kruis Laser Compacte universele lijnlaser met één horizontale en twee verticale 360° lijnen en een meettolerantie van slechts 0,2 mm/m. et is een ideale hulp bij een groot aantal verschillende taken, zoals loodgieterswerkzaamheden, tegelen, behangen of het zetten van referentiemarkeringen op de vloer en het plafond.

Lees meer

H360G

De H360G is een groene kruis laser met een nivelleringsvermogen tot 25 meter horizontaal en verticaalDe zichtbaarheid van groene laserlijnen is tot vier keer beter dan rode laser.

Lees meer

HXLG-S

Compacte en gebruiksvriendelijke groene kruislijnlaser met een hoge nauwkeurigheid. Ideaal bij het tegelen, behangen of ophangen van kasten enz. 

Lees meer

HXL

Geen gedoe, alleen precisie met de kruislijnlaser.

Lees meer

PXL

Een perfecte line-up met deze punt- en kruislijnlaser.

Lees meer

HDL 100-S

HDL100 heeft de nieuwste technologie in een compact en handig formaat. Geïntegreerde Bluetooth, camerafunctie en gebruiksvriendelijk touchscreen. Breng metingen snel en gemakkelijk over naar de HDL100-app.

Lees meer

HDL 80

Altijd to the point met deze afstandsmeter.

Lees meer

HDL 20

oepassingen van de HDL 20 zijn metingen van afstanden, kabels / leidingen, bereik van oppervlakten voor volumes of het meten van moeilijk bereikbare plaatsen.

Lees meer

Gebruiksvriendelijke lasers

Ons assortiment gereedschap evolueert voortdurend, daarom hebben we ons assortiment lasers uitgebreid met drie gebruiksvriendelijke modellen, inclusief een afstandsmeter, die ontworpen zijn om je werkdag efficiënter te maken.

Goed om te weten over lasers