Partner login

Gebruiksvriendelijke lasers

Hultafors - Nederland

Ons assortiment gereedschap voor veeleisende vakmensen evolueert voortdurend, daarom hebben we ons assortiment lasers uitgebreid met drie gebruiksvriendelijke modellen, inclusief een laserafstandsmeter, die ontworpen zijn om je werkdag efficiënter te maken.

DRIE NIEUWE MODELLEN GEBASEERD OP EENVOUD EN GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

We misten een paar items in de lasercategorie en hebben daarom het assortiment uitgebreid met een kruislijnlaser, een punt- en kruislijnlaser en een afstandsmeter, een instrument dat we niet eerder in ons assortiment hebben aangeboden. De drie nieuwe tools zijn ontworpen op basis van eenvoud, gebruikersvriendelijkheid en precisie, zodat je snel en nauwkeurig kunt lezen.

ENKELE KNOPPEN

De nieuwe intuïtieve lasers zijn gemakkelijk te begrijpen en gemakkelijk te gebruiken. Ze hebben bijvoorbeeld slechts een paar knoppen om je werk efficiënter te maken.

100% ROBUUSTE PRECISIE

Onze intuïtieve lasers zijn gemaakt van robuust plastic en klaar voor direct gebruik. Alle gereedschappen worden vóór levering getest en gekalibreerd om nauwkeurigheid en nauwkeurigheid te garanderen.

LASERKLASSEN

Laserklassen zijn onderverdeeld in verschillende groepen: groepen die voldoen aan de Europese norm EN 601125-1 en die voldoen aan de Amerikaanse norm FDA 1040.10: 1.4.97. We gebruiken laserklassen 2 en 2M. Laserklasse 2M is iets sterker dan laserklasse 2, maar beide klassen bieden zeer zichtbare lijnen zonder direct gevaarlijk te zijn voor het menselijk oog. Vergeet niet de laserstraal nooit recht in de ogen van jezelf of iemand anders te richten.

Op elk laserproduct moet een waarschuwingssymbool en informatie worden getoond.

IP-CLASSIFICATIE

Elektronische apparatuur die is ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden moet worden geleverd met een goede behuizing om te voorkomen dat stof, vocht en water het apparaat binnendringen. IP-classificatie definieert de beschermingsgraad van het elektronische product tegen vaste objecten en tegen water. Het eerste nummer van de IP-classificatie verwijst naar vaste objecten terwijl het tweede nummer verwijst naar water. Onze laserwerktuigen worden geleverd met IP-classificatie IP54, wat betekent dat ze beschermd zijn tegen stof (5) en beschermd zijn tegen opspattend water (4). Hierdoor kunnen onze lasers in veeleisende werkomgevingen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

NIVELLERINGS TYPES

Lasers kunnen op verschillende manieren worden genivelleerd. De meest voorkomende methode is zelfnivellering en dit is de methode die we gebruiken in ons assortiment intuïtieve lasers.

Zelfnivellerende laser

Een zelfnivellerend systeem met een magnetische slinger en een gyro die ervoor zorgt dat het laserapparaat altijd waterpas staat. De snelste en gemakkelijkste manier om nauwkeurige metingen uit te voeren.

Automatische laser

De nivellering wordt aangepast met behulp van een servomotor en een elektronische injectieflacon. Ons assortiment bevat geen laserhulpmiddelen met dit soort nivellering.

Handmatige laser

Nivellering door middel van stelschroef en flacon met de hand. Meestal gebruikt voor eenvoudigere taken.

GESLOTEN PENDULUM

De zelfnivellerende lasers van Hultafors worden geleverd met een magnetische slinger en een gyro die ervoor zorgt dat het laserapparaat tijdens gebruik altijd waterpas staat. Om de slinger te beschermen tegen beschadiging wanneer het gereedschap niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld tijdens transport, vergrendelt de slingereenheid automatisch in positie wanneer je de laser uitschakelt. De volgende keer dat je het lasergereedschap inschakelt, moet je ervoor zorgen dat de slinger uit de vergrendelingsmodus is gehaald en vrij kan bewegen voor gebruik.

Ontdek meer

HDL 80 Afstandmeter

HDL 80 is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke afstandsmeter met achtergrondverlichting tot 80 meter. Perfect om te gebruiken bij het meten van langere afstanden en bij het berekenen van oppervlakte en volume.

Altijd to the point met HDL 80

HXL Kruislijnlasers

HXL is een compacte en eenvoudig te gebruiken kruislijnlaser. De heldere, precieze lijnen zorgen voor snel en nauwkeurig lezen, waardoor je efficiënter werkt als je bijvoorbeeld behangt of kasten ophangt.

Geen gedoe, alleen precisie met HXL

PXL Punt en kruislijnlaser

PXL is een gebruiksvriendelijke punt en kruislijnlaser. Het loodpunt en de draaibare houder maken het gemakkelijk om boven elk punt te plaatsen wanneer hoge precisie vereist is, bijvoorbeeld bij het vastschroeven van wanden.

Een perfecte line-up met PXL

Vraag het ons