Partner login

HDL 80: Altijd to the point

Hultafors - Nederland

HDL 80 is een intuïtieve en eenvoudig te gebruiken afstandsmeter die tot 80 meter meet. Perfect om te gebruiken bij het meten van langere afstanden en bij het berekenen van oppervlakte en volume. Hoge precisie in een compact en gemakkelijk te hanteren formaat. Wordt geleverd in een slanke tas die kan worden bevestigd aan de heupgordel of wordt gebruikt om het apparaat te beschermen.

MEET EEN AFSTAND IN ENKELE SECONDEN

Digitale afstandsmeting biedt veel voordelen ten opzichte van conventionele metingen met behulp van een duimstok of meetlint. Afstanden kunnen heel eenvoudig en gemakkelijk worden gemeten in slechts een paar seconden. Bovendien kan het apparaat met één druk op de knop het oppervlak en de volumes berekenen. Perfect als je snelle en nauwkeurige metingen nodig hebt om bijvoorbeeld een offerte te maken. Bovendien slaat de HDL ook de laatste 20 metingen op om je te ondersteunen bij je dagelijkse werkzaamheden en om je efficiënter te maken.

MAKKELIJK TE BEDIENEN

Je meest gebruikte meetfuncties zijn klaar voor gebruik met één druk op de knop. Het display biedt een snelle en intuïtieve navigatie door de andere functieniveaus en instellingen.

HOE HET WERKT

De laser richt zich op een doelwit voor meting. De afstandsmeter zendt dan een laserpuls uit, die het meetproces start. De puls wordt gereflecteerd vanaf het doelwit en ontvangen door de fotocel in het apparaat. Hierdoor kan de exacte afstand worden berekend met behulp van de tijdspanne tussen de emissie en reflectie van de laser. In de praktijk gebruiken we een proces waarbij de faseverandering tussen externe pulsen en interne referentiepulsen wordt bepaald. Er is slechts een klein oppervlak nodig voor de locatie bij het gebruik van lasermetingen.

Lees hier meer over de specificaties van de HDL afstandmeter.

Ontdek meer

HXL Kruislijnlasers

HXL is een compacte en eenvoudig te gebruiken kruislijnlaser. De heldere, precieze lijnen zorgen voor snel en nauwkeurig lezen, waardoor je efficiënter werkt als je bijvoorbeeld behangt of kasten ophangt.

Geen gedoe, alleen precisie met HXL

PXL Punt en kruislijnlaser

PXL is een gebruiksvriendelijke punt en kruislijnlaser. Het loodpunt en de draaibare houder maken het gemakkelijk om boven elk punt te plaatsen wanneer hoge precisie vereist is, bijvoorbeeld bij het vastschroeven van wanden.

Een perfecte line-up met PXL

Gebruiksvriendelijke lasers

Ons assortiment gereedschapevolueert voortdurend, daarom hebben we ons assortiment lasers uitgebreid met drie gebruiksvriendelijke modellen, inclusief een afstandsmeter, die ontworpen zijn om je werkdag efficiënter te maken.

Hoe eenvoudiger, hoe beter

Vraag het ons