Partner login

HXL Kruislijnlaser: Geen gedoe, alleen precisie

Hultafors - Nederland

HXL is een compacte en eenvoudig te gebruiken kruislijnlaser. De heldere, precieze lijnen zorgen voor snel en nauwkeurig lezen en maken je werk efficiënter, bijvoorbeeld bij het betegelen of ophangen van behang of kasten. Bovendien maakt de draaibare voet het lasergereedschap eenvoudig in te stellen.

HOGE NAUWKEURIGHEID IN EEN OOGWENK

Of je nu tegels legt, verwarming installeert, schildert, behangt of stands bouwt, de intuïtieve HXL-kruislijnlaser helpt u om een ​​hoge nauwkeurigheid te bereiken en kostbare tijd te besparen.

EEN HOEK VAN EXACT 90°

De duidelijk zichtbare horizontale en verticale laserlijnen van het gereedschap vormen een kruis met een hoek van exact 90 °. Het duidelijk zichtbare lijnpanorama maakt het gemakkelijk om perfecte en nauwkeurige aanpassingen aan meubels, fittingen en vloeren te maken.

HELDERE LIJNEN

Ongeacht het soort kamer waarin je werkt, biedt de kruislijnlaser HXL je het best mogelijke zicht dankzij de laserklasse 2-diodes, die heldere laserlijnen produceren. De lijnen worden dicht op de behuizing geprojecteerd, zowel op de vloer als op het plafond, om een ​​breed scala aan toepassingen mogelik te maken. De veelzijdige tool is intuïtief in gebruik en kan reeksen van maximaal 80 m meten in combinatie met een draagbare ontvanger.

ADAPTER VOOR HELLENDE OPPERVLAKKEN

De hellingsmodus van het gereedschap is perfect voor trappen, loftconversies en wandmontage.

PULSFUNCTIE

Met een draagbare ontvanger is het ook mogelijk om de HXL kruislijnlaser buitenshuis te gebruiken, op een afstand van maximaal 80 m. Dit betekent dat deze laser een van de grootste bereiken van kruislijnlasers in zijn soort heeft.

Lees hier meer over de productspecificaties.

Ontvanger: wanneer aflezen een uitdaging is

Hultafors ontvanger REC is een draagbare ontvanger die de laserlijn detecteert en lokaliseert wanneer lange afstanden worden gemeten of wanneer het lezen van de lijnen moeilijk is, bijvoorbeeld door omgevingslicht. Bovendien wordt met de ontvanger het toepassingsbereik van onze producten verlengd tot 80 meter.

Je kunt het met één hand gebruiken om een laserstraal met horizontale en verticale lijnen te ontvangen. Het apparaat is bij voorkeur ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, maar is ook geschikt voor buitenwerkzaamheden. De ontvanger is compatibel met producten van Hultafors met pulsfunctie, zoals HXL en PXL.

Lees meer

Ontdek meer

PXL Punt en kruislijnlaser

PXL is een gebruiksvriendelijke punt en kruislijnlaser. Het loodpunt en de draaibare houder maken het gemakkelijk om boven elk punt te plaatsen wanneer hoge precisie vereist is, bijvoorbeeld bij het vastschroeven van wanden.

Een perfecte line-up met PXL

HDL 80 Afstandmeter

HDL 80 is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke afstandsmeter met achtergrondverlichting tot 80 meter. Perfect om te gebruiken bij het meten van langere afstanden en bij het berekenen van oppervlakte en volume.

Altijd to the point met HDL 80

Gebruiksvriendelijke lasers

Ons assortiment gereedschapevolueert voortdurend, daarom hebben we ons assortiment lasers uitgebreid met drie gebruiksvriendelijke modellen, inclusief een afstandsmeter, die ontworpen zijn om je werkdag efficiënter te maken.

Hoe eenvoudiger, hoe beter

Vraag het ons