Partner login

PXL: De perfecte line-up

Hultafors - Nederland

PXL is een gebruiksvriendelijk punt- en kruislijnlaser die snel en nauwkeurig kan worden gelezen. Het loodpunt in combinatie met de draaibare houder zorgt ervoor dat de laser eenvoudig boven elk punt kan worden geplaatst wanneer je precisiewerk uitvoert, zoals het bouwen van wanden.

De PXL projecteert lijnen op het plafond om de positie van het loodpunt te tonen en, bijvoorbeeld waar de muren elkaar kruisen. Dit is perfect voor het markeren van posities van spots in het plafond, omdat je alle metingen op de vloer kunt uitvoeren in plaats van boven je hoofd.

TWEE LIJNEN OP PRECIES 90°

PXL punt- en kruislijnlaser projecteert twee verticale laserlijnen op exact 90 ° ten opzichte van elkaar en vormt een plafondkruis waar ze elkaar kruisen. Dankzij intelligent ontwerp beginnen de lijnen direct voor het apparaat op de vloer. Je kunt de meetpunten eenvoudig en comfortabel traceren met behulp van het loodpunt en het plafondkruis.

GEWELDIG GEREEDSCHAP VOOR HET MAKEN VAN WANDEN EN zwevende PLAFONDS

De PXL Punt- en Kruislijnlaser is je ideale partner voor droge binnen- en buitenbouw. Dankzij de speciaal ontwikkelde adapter fungeert het als een zeer effectief hulpmiddel bij het bouwen van muren en zwevende plafonds.

360° DRAAIBARE MUURADAPTER

Met de 360​​° draaibare adapter voor (droge) muren kun je de PXL Punt- en Kruislijn Laser eenvoudig op de vloerrail bevestigen, terwijl je tegelijkertijd voor stabiliteit zorgt. Ongeacht in welke richting het gereedschap wordt gedraaid, blijft het onderste loodpunt punt altijd op het referentiepunt.

WERK NAUWKEURIG IN een oogwenk

Met één druk op de knop projecteert het referentielijnen en punten, zodat je tegels nauwkeurig kunt leggen of keukenkasten in perfecte uitlijning kunt hangen.

INSTALLATIEWERK UITVOEREN

De precieze hoek van 90° maakt het u gemakkelijk om installatiewerkzaamheden uit te voeren, zoals het monteren van gordijnrails, inbouwspots of hangende plafondbekledingen.

De brede stralingshoek creëert een groot werkgebied, zelfs als de ruimte krap is.

Lees hier meer over de speciaifcaties van de PXL Punt- en Kruislijnlaser.

Ontvanger: wanneer aflezen een uitdaging is

Hultafors ontvanger REC is een draagbare ontvanger die de laserlijn detecteert en lokaliseert wanneer lange afstanden worden gemeten of wanneer het lezen van de lijnen moeilijk is, bijvoorbeeld door omgevingslicht. Bovendien wordt met de ontvanger het toepassingsbereik van onze producten verlengd tot 80 meter.

Je kunt het met één hand gebruiken om een laserstraal met horizontale en verticale lijnen te ontvangen. Het apparaat is bij voorkeur ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, maar is ook geschikt voor buitenwerkzaamheden. De ontvanger is compatibel met producten van Hultafors met pulsfunctie, zoals HXL en PXL.

Lees meer

Ontdek meer

HDL 80 Afstandmeter

HDL 80 is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke afstandsmeter met achtergrondverlichting tot 80 meter. Perfect om te gebruiken bij het meten van langere afstanden en bij het berekenen van oppervlakte en volume.

Altijd to the point met HDL 80

HXL Kruislijnlasers

HXL is een compacte en eenvoudig te gebruiken kruislijnlaser. De heldere, precieze lijnen zorgen voor snel en nauwkeurig lezen, waardoor je efficiënter werkt als je bijvoorbeeld behangt of kasten ophangt.

Geen gedoe, alleen precisie met HXL

Gebruiksvriendelijke lasers

Ons assortiment gereedschapevolueert voortdurend, daarom hebben we ons assortiment lasers uitgebreid met drie gebruiksvriendelijke modellen, inclusief een afstandsmeter, die ontworpen zijn om je werkdag efficiënter te maken.

Hoe eenvoudiger, hoe beter

Vraag het ons