Partner login

Snelgids: Kies het mes dat bij je werk past

Hultafors - Nederland

De vakmessen van Hultafors zijn ontwikkeld met de werkzaamheden van de vakman in gedachte. Specifieke taken vragen om bijzondere messen. 

Om snel het mes te vinden voor een specifieke taak hebben we deze snelgids voor je samengesteld.

Elektriciensmes ELK

Het dunne lemmet, de manier waarop de snijrand is geslepen, het keepje aan de bovenkant en het bijzondere design van het handvat maken het elektriciensmes ideaal voor het strippen van kabels. Dit mes is beschikbaar voor link- en rechtshandigen.

· ELK Rechtshandig · ELK-L Linkshandig

Heavy duty en Beitelmessen

Deze ijzersterke en duurzame messen kunnen gebruikt worden voor klussen waarbij je moet breken, wrikken en hakken in diverse materialen.

· Heavy duty mes GK · Beitelmes STK

Schildersmes

Het schildersmes heeft drie verschillende functies: het is allereerst een mes, maar het functioneert ook als schroevendraaier en als blikopener.

Schildersmes MK

Reddingsmes

Gemaakt voor gebruik in ruwe en natte werkomgevingen. Het reddingsmes heeft een gekarteld lemmet, Santopreen frictiegrip en roestvrijstalen lemmet met stompe punt.

Reddingsmes OKR GH

Outdoor messen

Slijtvast en robuust. Onze outdoormessen hebben een 3.0 mm dik Scandi geslepen lemmet gemaakt van gehard carbonstaal. EPD-coating voor maximale roestbescherming.

· Outdoor mes OK1 · Outdoor mes OK4 · Flint FS

Precisiemes

Het smalle lemmet van het precisiemes geeft je alle controle en nauwkeurigheid die je nodig hebt bij houtsnijwerk of snijden in krappe ruimtes.

Precisiemes PK GK

Scheepsmes

Dit mes met gekarteld lemmet is geoptimaliseerd voor het snijden door harde of stugge materialen zoals touw en spanbanden, dit gaat nog makkelijker als er spanning op het touw staat.

Scheepsmes RKR GH

Loodgietersmes

Omdat loodgieters vaak bramen van buizen en pijpen moeten vijlen hebben we het loodgietersmes uitgerust met een vijl aan de zijkant van het lemmet.

Loodgietersmes VVS

Ontdek meer

IJzersterke materialen

Betrouwbaar gereedschap vraagt om betrouwbare materialen. Onze vakmessen zijn daarom gemaakt van geteste kwaliteitsmaterialen die scherpte, precisie, kracht, veiligheid en comfort bieden. Zodat je hier elke dag op kunt vertrouwen.

Lees meer over de materialen die we gebruiken

Messen ontwikkeld voor vakmensen

Toen we, alweer een tijdje geleden, begonnen met het ontwikkelen van onze vakmessen schakelden we de hulp in van echte vakmensen. We bestudeerden hoe ze werken en luisterden naar hun wensen.

Lees meer over messen ontwikkeld voor specifieke toepassingen

Vraag het ons