Partner login

Hultafors rolbandmaten
meten met precisie

Kies voor eersteklas

De Hultafors familie van stalen rolbandmaten is superieur wanneer het aankomt op precisie. Voeg hier uitzonderlijke ergonomie, slimme functionaliteiten en een stevige behuizing aan toe en als echte vakman kijk je nooit meer naar een andere rolbandmaat om.

Lees waarom onze rolbandmaten eersteklas zijn

Materiaalkeuze

Een rolbandmaat kan gemaakt zijn van verschillende materialen.

Lees meer over materiaalkeuze van rolbandmaten

Start van de meting

De start van het meetlint is voor verschillende rolbandmaten anders.

Leer meer over de start van de meting

Meten met precisie

De belangrijkste overweging bij het kiezen van een rolbandmaat is precisie. En natuurlijk of de rolbandmaat een slim en handig gereedschap is voor uw werk.

Wij hechten veel belang aan deze aspecten tijdens het productieproces en we hebben een kwaliteitssysteem ingevoerd dat is gecertificeerd volgens ISO 9001.

Lees meer over nauwkeurigheid

Ontwikkeld met de gebruiker in gedachte Hultafors Korte Rolbandmaten

Technologie van de schaalverdeling

Veel producenten van rolbandmaten en meetlinten gebruiken grote wielen voor het aanbrengen van de schaalverdeling. Deze techniek werkt makkelijk, maar kan soms variaties in de schaalverdeling geven.

De Hultafors rolbandmaten zijn voorzien van een schaalverdeling door middel van inkjet technologie. Hierdoor ontstaat een zeer nauwkeurige schaalverdeling.

Lees meer over hoe we onze schaalverdeling maken

uitstekende ergonomische vorm Hultafors lange rolbandmaten

 • Lange stalen rolbandmaat CC

  Rolbandmaat met een unieke handgreep voor elke behuizing die zorgt voor optimaal gebruiksgemak. De witte impactbestendige stalen band is voorzien van schaalverdeling door nauwkeurige inkjetprint.

 • Lange rolbandmaat SY

  Geel impactbestendige stalen meetlint van 13mm breed. De band heeft een dikke nylon coating voor meer duurzaamheid. Geclassificeerd volgens EU Klasse 1.

 • Lange rolbandmaat glasvezel CC F

  Rolbandmaat met unieke handgreep voor elke behuizing. Geel meetlint van glasvezel van 13mm breed met een ABS behuizing die tegen een stootje kan.

 • Lange rolbandmaten

  Bekijk alle lange rolbandmaten van Hultafors.