Partner login

Slopen met kwaliteit.

Hultafors - Nederland

Bij het verwijderen van ramen of inrichting is het belangrijk dat u een gereedschap kiest dat zo makkelijk mogelijk te gebruiken is. In dergelijke gevallen is een breekijzer precies wat u nodig heeft.

KRACHT, GEWICHT EN DE WIL VAN STAAL.

Staal is bijna drie keer zo zwaar als aluminium, maar het is ook drie keer zo sterk. Voor werkzaamheden waarbij gewicht en kracht van belang zijn voor een goed resultaat, is staal de logische keuze.

Onze beste koevoeten/breekijzers zijn gemaakt van hooggeleerd borium staal. Ze hebben brede, gepolijste contact vlakken en dunne uiteinden voor een betere toegankelijkheid en kleinere kans op het achterlaten van afdrukken. De klauw is geschuurd voor optimale verwijdering van spijkers.

LICHT, VEERKRACHTIG EN VRIENDELIJK VOOR OPPERVLAKTES.

Demolish with quality.Aluminium weegt slechts 1/3 van staal. Er is makkelijker mee te werken en het is vriendelijker voor uw lichaam, met name bij het werken op of boven schouderhoogte. Aluminium is ook beduidend vriendelijker voor de materialen waar u mee werkt. Het roest niet, is beter bestand tegen koude en is flexibeler.

Een aluminium gereedschap kan drie keer meer worden 'gebogen' dan een stalen gereedschap zonder te deformeren. Dit betekent dat de aluminium breekstangen ideaal zijn bij montage en aanpassingen voor verschillende toepassingen in de mechanische industrie.

WEES VRIENDELIJK VOOR UW LICHAAM!

Demolish with quality.We hebben enkele tips zodat u letsel kunt vermijden. Werk altijd met een rechte rug, maar vermijd werken met gestrekte armen. Ook moet u zo min mogelijk werken met gedraaide polsen. Het beste wat u kunt doen is te proberen zo vaak mogelijk van werkhouding te veranderen. Probeer ook situaties te vermijden waarin u moet rukken of draaien.

Kies de juiste breekstang! We maken een serie verschillende ijzers, waaronder buigijzers, koevoeten/breekijzers en breekstangen, in verschillende uitvoeringen en materialen. U kunt er altijd een vinden die aan uw eisen voldoet.

Vraag het ons