Partner login

Tool bucket - Een slimme manier om de last te dragen

Hultafors - Nederland

De nieuwe Hultafors Tool Bucket is zo eenvoudig als hij handig is. Met de slimme details, ergonomische vorm en het comfortabele handvat krijg je een gereedschapsdrager die je lichaam spaart.

De klassieke gereedschapskist met ruimte voor alle gereedschap blijft vaak achter in de bus of aanhanger. In plaats daarvan pakken veel vakmensen de gereedschappen die ze verwachten te gebruiken die dag en nemen die mee in een emmer. Een simpele en praktische oplossing, maar met veel beperkingen. Grote emmers zijn lomp en ergonomisch slecht. Daarbij bieden emmers waarin lijm of gips heeft gezeten geen comfort, duurzaamheid of een professionele uitstraling.

NIET NOG EEN GEREEDSCHAPSKIST

"Aangezien veel vakmensen gehecht zijn aan het gebruik van een emmer zagen we geen reden voor het maken van een gereedschapskist. Daarvoor in de plaats besloten we een oplossing te kiezen die werkt en die optie zo goed mogleijk te maken" legt Håkan Carlsson Product Manager bij Hultafors uit.

FUNTIONALITEIT EN ERGONOMIE

Het resultaat is de Hultafors Tool Bucket, geproduceerd door het productontwikkelingsteam van Hultafors. Een emmer gemaakt van duurzaam PP-plastic waar elk detail is gevormd voor toegevoegde functionaliteit en ergonomie.

"De Tool Bucket heeft een ovale ergonomische vorm die prettig te dragen is. De achterkant hebben we een ronde vorm gegeven zodat je hem dicht op het lichaam kan dragen zonder dat hij bij elke stap terugstuitert" aldus Maria Widing, product designer bij Hultafors.

VOEG EEN SCHOUDERBAND TOE

De ronde vorm van de toolbucket draagt ook uitstekend langs het lichaam wanneer er een schouderband wordt bevestigd aan de speciale gaten in de zijkant.

HET HANDVAT BLIJFT OVEREIND

Bij een standaardemmer valt het handvat altijd naar beneden als je de emmer neerzet. Dit is vooral irritant als je handschoenen draagt of je gereedschap in het hengsel verstrikt haakt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het handvat van de tool bucket overeind blijft staan bij het neerzetten. Zo kun je hem altijd weer makkelijk oppakken.

PROFESSIONELE UITSTRALING

De handige functionaliteiten van de Tool Bucket maken het een goede keus voor een aantrekkelijke prijs en met een uitstekende uitstraling.

"We denken dat iedereen een manier kan waarderen waarmee gereedschap vervoerd kan worden en die er ook professioneel uitziet. Misschien kunnen we die oude plastic emmers nu met pensioen sturen" lacht Håkan Carlsson, Product Manager bij Hultafors.

Tool Bucket feiten

  • Comfortabel dragen door het robuuste handvat.
  • Het handvat kan in een staande positie gezet worden bij het neerzetten.
  • Bevestigingsogen voor een schouderband.
  • Literaanduiding aan de binnenzijde.
  • Kan een last tot 100 kilo dragen.
  • Gemaakt van duurzaam PP-plastic.

Hultafors Tool Bucket

Deze ergonomische tool bucket is gemaakt van sterk PP-plastic voor veelzijdig gebruik, zoals het dragen van gereedschap of andere benodigdheden. De achterzijde is zo gevormd dat hij prettig tegen het lichaam draagt. Het handvat voelt comfortabel in de hand en kan in een opwaartse positie worden gezet zodat je hem de volgende keer ook makkelijk oppakt.

De tool bucket is stapelbaar en uitgerust met een literaanduideling tot 15 liter aan de binnenzijde. De handige uitsparingen aan de zijkant gebruik je als zaaghulpje.

Bekijk productpagina

Vraag het ons