Partner login

Een specifiek mes voor specifiek werk

Hultafors - Nederland

Optimale precisie en prestatie vraagt om gereedschap dat specifiek is ontworpen voor de betreffende taak. Bij Hultafors houden we vast aan dat idee met onze utiliteismessen. Deze collectie messen bevat messen ontworpen voor specifieke doeleinden. Naast de snelle en veilige manier om de messen te vervangen hebben de messen tevens een handige dispenser die tot 10 messen kan bewaren.

Messen met een doel

De collectie van Hultafors bevat zes specialistische messen gemaakt van verschillende soorten staal die aansluiten bij de verschillende eisen in verschillende vakgebieden. Samenvattend is Allround het betrouwbare mes voor elke dag, terwijl Performance een langere levensduur heeft en Edge juist weer meer scherpte biedt.

Het Haakmes is ontwikkeld voor vloerleggers en Safety heeft een stompe punt die steekwonden helpt voorkomen. Tenslotte is er Stamina, gemaakt van een geheim bi-metaal die we hebben ontwikkeld om te grenzen te verleggen op het gebied van scherpte en uithoudingsvermogen. Een optimale combinatie van prestaties met een minder grote ecologische impact.

Utilitymessen Snelgids

Voor een overzicht van de messen en de verschillende toepassingen lees je de Hultafors utilitymessen snelgids.

Naar de gids

Eenvoudiger messen wisselen

Howel het gangbaar is dat utiliteitsmessen ruimte hebben voor extra messen in de behuizing, is het verwisselen van messen toch vaak hinderlijk. Om dit proces makkelijker te maken worden alle nieuwe Hultafors messen geleverd in een handige dispenser met springveer en ruimte voor 10 messen.

De dispenser past precies in het handvat van de Hultafors utiliteitsmessen zodat je altijd een scherp mes bij de hand hebt terwijl je aan het werk bent. Daarnaast zijn de dispensers voorzien an kleurcodering op basis van de functie (zie ook de snelgids) zodat je in een oogopslag de juiste pakt.

Oude messen eenvoudig opruimen voor een veiliger werkplaats

Gebruikte messen, waar laat je die? Een handige extra feature van de Hultafors dispensers is de opbergruimte aan de achterkant van de dispenser voor gebruikte messen. Je plaatst eenvoudig de oude messen in de achterkant van de dispenser, waar een handige afscheiding je nieuwe van de oude messen scheidt. Zo blijft ook je werkplaats veilig.

Ontdek meer

Geavanceerde messen

Een goed mes ligt perfect in de hand en is eenvoudig in gebruik. Tegelijkertijd is hij ook robuust, betrouwbaar en voorzien van alle belangrijke functionaliteit.

Utiliteitsmessen met precisie en controle

Kies het juiste reservemes

Onze collectie reservemessen voor utiliteitsmessen bestaat uit zes speciale messen, voor verschillende taken en vakgebieden. Vind het juiste mes voor de juiste klus in onze snelgids.

Bekijk onze snelgids voor utiliteitsmessen

Vraag het ons