Partner login

Geavanceerde utiliteitsmessen

Hultafors - Nederland

Een goed mes ligt perfect in de hand en is eenvoudig in gebruik. Tegelijkertijd moet hij robuust, betrouwbaar en functioneel zijn.

Dit weten we omdat we onze utiliteitsmessen in samenwerking met professionele vakmensen hebben ontwikkeld. Zij hebben ons geholpen met het testen van elk onderdeel. Pas toen zij volledig tevreden waren wisten we dat onze messen opgewassen zijn tegen de veeleisende werkdagen van de vakman.

Ergonomische precisie en controle

We willen messen maken die gebruiksvriendelijk zijn, maar ook goed in de hand liggen terwijl ze maximale precisie en controle bieden. Het resultaat is een reeks utiliteitsmessen met een comfortabele en ergonomische vingergreep die veilig gebruik vergroot. Daarnaast hebben de messen een tapse punt waardoor met veel precisie gewerkt kan worden.

Eenvoudig in gebruik en schoon te houden

Om onze messen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken hebben we alle onnodige onderdelen weggelaten en het aantal bewegende onderdelen geminimaliseerd. Dit zorgt voor een langere levensduur omdat er minder delen kunnen breken of verdwijnen. De messen zijn hierdoor ook eenvoudiger schoon te maken, zodat er minder snel vuil of gips in het mechanisme komt. De rubberen onderdelen kunnen verwijderd worden voor recycling.

Snel en veilig messen wisselen

Je kunt onze messen eenvoudig openen zonder extra gereedschap en snel en veilig versleten messen wisselen. Alle onderdelen zijn verbonden aan de behuizing en zullen er niet uit vallen, wat een groot voordeel is als je op een ladder of steiger werkt.

Om het wisselen van messen nog makkelijker te maken worden alle reservemessen geleverd in een handige dispenser met springveer. De dispenser met ruimte voor 10 messen past in de behuizing van het utiliteitsmes zodat je altijd een nieuw mes bij de hand hebt.

Opslag voor gebruikte messen

De dispenser is voorzien van een mogelijkheid om oude messen op te slaan. Je plaatst eenvoudigweg de gebruikte messen in de achterkant van de dispenser. Zo zorg je er meteen voor dat de werkplaats veilig blijft.

Ontdek meer

Een specifiek mes voor een specifieke klus

Optimale precisie en prestatie vragen om gereedschap dat specifiek ontwikkeld is voor de taak die voor je ligt. In lijn met deze visie heeft hultafors verschillende utiliteitsmessen ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

Utiliteitsmessen met een doel

Kies het juiste reservemes

Onze collectie reservemessen voor utiliteitsmessen bestaat uit zes speciale messen, voor verschillende taken en vakgebieden. Vind het juiste mes voor de juiste klus in onze snelgids.

Bekijk onze snelgids voor utiliteitsmessen

Vraag het ons