Partner login

Snelgids: Kies het utilitymes dat bij je werk past

Hultafors - Nederland

De collectie utilitymessen van Hultafors heeft naast de verschillende behuizingen ook zes speciale messen, die elk toegespitst zijn op verschillende eisen en vakgebieden.

Om snel het utilitymes te vinden voor een specifieke taak hebben we deze snelgids voor je samengesteld.

Allround – De betrouwbare keuze voor elke dag

Het Allround mes geeft je de perfecte combinatie van prestaties en uithoudingsvermogen. Hierdoor is het de betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik bijvoorbeeld voor het snijden van gipsplaat, glasvezelstof en textiel.

Reservemes UBA

Edge – Wanneer je meer met de rand snijdt dan met de punt

Edge is scherper dan Allround en is de goede keus wanneer je vooral met de snijrand snijdt (in plaats van met de tip), zoals het snijden van linoleum en glasvezelmateriaal. Voor specifieker vloerleggerswerkzaamheden is het Haakmes de juiste keus.

Reservemes UBE

Haakmes – de keuze van de vloerlegger

Het haakmes is specifiek ontworpen voor vloerleggers en heeft een haak voor efficiënt snijden van vloermaterialen.

Haakmes UBH

Performance – voor ruw werk in veeleisende omgevingen

Performance is gemaakt van sterk staal en is voorzien van een zeer duurzame tip. Dit krachtige mes is ontworpen voor ruw werk in veeleisende werkomgevingen, zoals timmermannen die een gebouw voorzien van gipsplaten.

Reservemes UBP

Safety – vermindert het risico op steekwonden

Het Safetymes is voorzien van een botte punt om steekwonden te voorkomen. Dit mes is een goede keus als je veel tape, karton en vergelijkbare materialen snijdt. Dit mes gebruik je samen met het utilitymes USRA, waarbij het mes automatisch in de behuizing schiet wanneer het mes niet in gebruik is.

Reservemes UBS

Stamina – voor extra veeleisend snijwerk

Staal van topkwaliteit, high-tech geslepen, meer scherpte en een langere levensduur maken Stamina de beste keus voor uitzonderlijk veeleisend snijwerk. Ervaar maximale precisie en controle wanneer je door sterke materialen snijdt zoals brandwerende gipsplaten en extra sterk glasvezelmateriaal.

Reservemes UBX

Ontdek meer

Een specifiek mes voor een specifieke klus

Optimale precisie en prestatie vragen om gereedschap dat specifiek ontwikkeld is voor de taak die voor je ligt. In lijn met deze visie heeft hultafors verschillende utiliteitsmessen ontwikkeld voor specifieke toepassingen.

Utiliteitsmessen met een doel

Geavanceerde messen

Een goed mes ligt perfect in de hand en is eenvoudig in gebruik. Tegelijkertijd is hij ook robuust, betrouwbaar en voorzien van alle belangrijke functionaliteit.

Utiliteitsmessen met precisie en controle

Vraag het ons