Partner login

Waterpas MST 180

Hultafors - Nederland

De MST waterpas is onze sterkste en gevoeligste waterpas tot nu toe. De breukvaste libellen zijn UV-bestendig en kunnen temperatuurwisselingen aan. De libellen zijn daarnaast uitgerust met een +30% vergrotende lens en een lichtgevende reflector die aflezen eenvoudig maakt.

HOE VERBETER JE DE BESTe WATERPAS?

MST heeft de gevoeligste libellen die er zijn

Het antwoord is continu finetunen en elk detail verbeteren. Dat is waarom de verbeterde MST waterpas er op het eerste gezicht misschien hetzelfde uitziet. Hij heeft nog steeds de meest gevoelige libellen, ISO 9001-gecertificeerde behuizing voor een unieke lage tolerantie en een solide profiel dat krachtig en stevig is.

Verbeterde handgrepen voor meer balans

Als je goed kijkt zie je dat de vorm en plaatsing van de handvatten is veranderd en voor een betere balans zorgt. Daarbij heeft het profiel een licht zandloperfiguur gekregen die ervoor zorgt dat vuil minder snel aan de waterpas hecht.

De nieuwe behuizing van de libellen verbetert de leesbaarheid vanuit elke hoek, vooral wanneer je vanaf onder af naar de waterpas kijkt.

Speciale functie voor het bevestigen van keukenkastjes

De laatste nieuwe toevoeging zijn de gaten in het profiel die het makkelijk maken om (keuken)kastjes op te hangen. Je schroef de MST direct op de wand, laat de kastjes erop rusten tijdens het bevestigen aan de muur. En als alles hangt schroef je de MST weer los.

Kortom; deze meester der waterpassen blijft meesterlijk.

Productinformatie MST 180

Meer lezen over alle productspecificaties? Op onze productpagina vind je meer informatie over onze gevoeligste en sterkste waterpas.

Bekijk productdetails van de MST

Ontdek meer

Waarom gevoeligheid van belang is

Hoe hoger de gevoeligheid van een waterpas is, des te nauwkeuriger werkt hij. Dit betekent dat de luchtbel van een precieze waterpas sneller reageert wanneer een kant van de waterpas wordt opgetild.

Lees meer en bekijk onze video

Hoe waterpas is jouw waterpas?

Productietolerantie is de optelsom van alle mogelijke minuscule en microscopisch kleine foutjes die tijdens productie van een waterpas kunnen ontstaan. Tolerantie is dus de mate waarin de gevoeligheid afwijkt en hoe kleiner deze waarde is, des te beter.

Lees meer en bekijk de video

5 feiten over een libel

Het kleine buisje met vloeistof waar je een waterpas aan afleest noemen we een libel. De vloeistof in deze buisjes is vaak olie of alcohol zodat de luchtbel vrij in het buisje kan bewegen.

Leer hier meer

Wanneer lengte uitmaakt

De sterkte van een waterpas wordt bepaald door de vorm en de dikte van het profiel en de holtes waar de libel in zit.

Leer meer over het profiel en de einddoppen

Vraag het ons