Partner login

Zet de focus op uw bedrijf.

Hultafors - Nederland

Hultafors kan bedrukkingen verzorgen op een aantal verschillende modellen duimstokken, potloden en messen.

In het geval van duimstokken kan de print op een sectie en/of de zijkant zitten. Let op dat het gedrukte vlak van model tot model kan verschillen. Duimstokken met bedrukking worden standaard geleverd in een verpakking van 10 stuks (plastic folie) zonder EAN code op de duimstok.

Hultafors advertising print Put your company in focus
KLEUREN.

Hultafors kan drukwerk aan bieden in de volgende standaard kleuren conform de Pantone kleurenwaaier (PMS). Tegen aanvullende kosten kan Hultafors nog eens 600 extra kleuren volgens de PMS kleurenwaaier aanbieden. Wij zijn u graag van dienst met een offerte voor speciale kleuren die niet door Hultafors gemengd kunnen worden en besteld moeten worden bij een externe leverancier. Let op dat er soms kleine kleurafwijkingen kunnen optreden in relatie tot de PMS kleurenwaaier.

UITLEG TE BEDRUKKEN RUIMTE, DUIMSTOKKEN.

RE = bedrukking zijkant. De duimstok heeft een standaard maatverdeling op de eindsecties, waardoor de te bedrukken ruimte beperkt blijft tot de zijkant van de duimstok (bedrukken van sectie niet mogelijk). De te bedrukken ruimte is geschikt voor logo's, bedrijfsnamen of andere tekst en afbeeldingen.

FÖ = bedrukking bovenveld sectie + bedrukking zijkant. De bovenste helft van beide eindsecties van de duimstok zijn beschikbaar als te bedrukken ruimte. Dit is geschikt voor een bedrijfsnaam, telefoon- en faxnummers of een korte slogan. Kan worden gecombineerd met bedrukking aan de zijkant van de duimstok.

MF = bedrukking middenveld sectie + bedrukking zijkant. Vergelijkbaar met FÖ (bovenste veld), maar de te bedrukken ruimte zit in het midden van de eindsecties voor en onverhinderd gebruik van de meetlat aan beide kanten van de sectie. Kan worden gecombineerd met bedrukking aan de zijkant van de duimstok.

DRUKPROEVEN.

Hultafors heeft onderstaande nodig om uw drukproeven te kunnen verzorgen:

  • Afbeelding moeten bij de proefbestelling worden meegeleverd als een open EPS-bestand, of als een papieren document van ten minste laserkwaliteit, dat 50 % groter is afgedrukt dan de print. Hultafors is u graag van dienst met informatie over de benodigde technologie, software en apparatuur. Het bestand moet ook informatie bevatten over kleuren.
  • Foto's moeten worden bijgevoegd in TIF- of JPG-formaat
  • Het lettertype en de gewenste lettergrootte dienen te worden aangegeven. Voor incomplete bestanden rekenen wij extra kosten voor het maken van bijgevoegde bestanden/originelen. Tegen een uurtarief kan Hultafors een origineel voor de klant produceren volgens hun specifieke wensen. Een drukproef bestaat uit één of meer blokken die genummerd zijn. Deze blokken kunnen worden gebruikt voor een aansluitende proeforder, als er bijvoorbeeld één blok moet worden vervangen terwijl de anderen moeten blijven.

FACTURERING, DRUKWERK.

Naast de kosten voor het product worden per afdruk en blok aanvullende kosten in rekening gebracht. Bovendien worden extra kosten gerekend voor speciale kleuren en de bewerking van bijgevoegde originelen. Let op dat bij meerkleurendruk, het drukwerk en de blokken per kleur worden gefactureerd.

Vraag het ons