Partner login

Tools to rely on

Hultafors - Nederland

Hultafors is een toonaangevend merk dat betrouwbare handgereedschappen biedt, ontworpen voor veeleisende vakmensen over de hele wereld. Al meer dan 130 jaar ontwikkelen we innovatief gereedschap om op te vertrouwen, in elke situatie.

We bieden een brede selectie van betrouwbare handgereedschappen voor meten, markeren, snijden, slaan en nivelleren, evenals wrikken en slopen.

Het ontwikkelen van nieuwe producten is wat ons drijft. Wanneer we in een idee geloven, geven we het 100%. Het resultaat is een collectie gereedschappen die de best mogelijke functie, betrouwbaarheid en precisie bieden. Hulpmiddelen waarop je kunt vertrouwen in alle situaties, elke dag opnieuw.

Hultafors is onderdeel van Hultafors Group

Hultafors Group offers a dynamic range of premium brands to rely on – for distributors and craftsmen alike. We are all united in one common passion: to offer professional users the best possible functionality, safety, protection and efficiency at work.

"Functie en precisie die je voelt wanneer je het vast hebt."

Onze filosofie

Onze Commercieel Manager, Håkan Carlsson vertelt je meer over onze filosofie en onze belofte om gereedschap te ontwikkelen waar je op kunt vertrouwen. In elke situatie, elke dag.

"Vraag een professional naar het gereedschap dat hij fijn vindt. Zij zullen je vertellen 'als je écht goed gereedschap wil, kies je voor Hultafors'. Je kunt ervan uitgaan dat als je Hultafors kies, je gereedschap krijgt dat het beste biedt op het gebied van functionaliteit, precisie en kwaliteit.

De kennis die we bij Hultafors hebben over de werkdag van professionals is onmiskenbaar uniek. Evenals de uitvoerige ervaring. Het begon allemaal in 1883, toen Karl-Hilmer Johansson Kollén een ontwerp maakte dat we nu over de hele wereld herkennen als de duimstok. Sindsdien zijn we 130 jaar bezig met het ontwikkelen en produceren van gereedschap voor professionele vakmensen.

We bieden een brede collectie handgereedschap voor allerlei professionele vakmensen. Onze producten worden ontwikkeld in samenwerking met eindgebruikers die net als wij elke werkdag zo soepel en efficiënt mogelijk willen maken. Professionele vakmensen worden bijvoorbeeld betrokken bij het testen van nieuwe producten, net zolang tot iedereen tevreden is. Voor ons is dat de enige manier om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan onze belofte; tools to rely on.

Hultafors producten zijn ontwikkeld met het oog op jouw belangen. We streven er naar om producten te ontwikkelen die ergonomisch zijn, lang meegaan en gemaakt zijn van slijtvaste materialen. Zo kunnen we de levensduur van het gereedschap maximaliseren en tegelijkertijd onze impact op het milieu beperken."

Ontdek onze producten

Een duurzame standaard

We hebben hoge ambities voor onze bijdrage aan een duurzame toekomst. Voor ons is het belangrijk dat je onze producten en onze acties kunt vertrouwen.

We werken met voortdurende verbeteringen om kosten te verlagen en onze organisatie te verbeteren om uiteindelijk aan de behoeften van de klant te voldoen en de verwachtingen te overtreffen. Duurzaamheid heeft voor ons een sociaal perspectief evenals een benadering op milieugebied. Door sociaal en ecologisch verantwoordelijk te handelen, bouwen we zowel onze cultuur als ons bedrijf op de lange termijn, zodat onze klanten onze producten en onze acties kunnen vertrouwen.

Hultafors is gecertificeerd volgens deze standaarden:

  • SE-EN ISO 9001:2015
  • SE-EN ISO 14001:2015

Download ons certificaat. (pdf, 425 kB)

Lees meer over onze verduurzamingsinitiatieven

Hultafors in cijfers

Elk jaar maken we ongeveer 13 700 000 meter duimstok, wat neerkomt op de afstand van onze fabriek in Hultafors tot aan Australië.

Het kost tussen de 40 en 60 slagen om een bijl met de hand te smeden in onze smederij in Hults Bruk.

Onze 109 verschillende koevoetenzijn gemaakt van dezelfde kwaliteit staal die wordgebruikt voor de tanden op een graafmachine.

Onze MST 180 heeft een tolerantie van 1 mm per meter en is daarmee 10 keer gevoeliger dan andere waterpassen op de markt.

Ontdek meer

Jij bent belangirjk

Wat heb je nodig?

Gemaakt voor professionals

Samen aan de slag

Werken bij Hultafors Group.

Vacatures

Vraag het ons