Partner login

Ontwikkeld samen met vakmensen

Hultafors - Nederland

We develop our products together with professionals. Why? Because that is the only way for us to be sure that our tools keep the quality we aim for.

Onze belofte is om gereedschappen te leveren waarop je kunt vertrouwen, ongeacht de situatie. Dat betekent natuurlijk dat we de echte professionals moeten betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen. We werken met een groep testers die op verschillende vakgebieden werken. Wanneer we op het punt staan een nieuw stuk gereedschap te ontwikkelen, of een bestaande te verbeteren, beginnen we altijd met de professionele gebruikers - met hen praten, luisteren naar hun behoeften en hun bewegingen tijdens de werkdag observeren. Alles met het doel om aan hun verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen.

De samenwerking met professionals heeft geleid tot een reeks innovatieve gereedschappen die zijn ontworpen voor specifieke beroepen. Toen we bijvoorbeeld de behoefte aan een elektricienshamer ontdekten en een nieuw product lanceerden dat onmiddellijk een succes werd. Of toen we een reeks messen voor vakmensen hebben ontwikkeld, waaronder een schildersmes dat speciaal is ontworpen voor het openen van verfblikken, een elektriciensmes dat is geoptimaliseerd voor het strippen en snijden van kabels en een veiligheidsmes met een afgeronde punt om het risico op verwondingen te minimaliseren.

Uiteindelijk doen we alles met het belang van de professionele vakmensen in gedachten. De werkdag eenvoudiger, veiliger, ergonomischer en productiever maken - met behulp van betrouwbaar gereedschap.

Ontdek meer

Een die ze allemaal onder de duim(stok) houdt

Feitjes over ons meest geliefde product.

De duimstok

Waar het allemaal begon

De goede oude tijd.

Onze geschiedenis.

Wist je dat

We maken al meer dan 130 jaar gereedschap.

Over ons

Vraag het ons