Zet uw bedrijf in focus

Hultafors kan reclamedrukwerk aanbieden op een aantal verschillende modellen duimstokken vulpotloden en messen.

Reclamedrukwerk op duimstokken

Bij duimstokken kan de print op een sectie op de zijkant worden gedrukt. Houd er rekening mee dat het bedrukte oppervlak van model tot model kan verschillen. Duimstokken met reclamedrukwerk worden standaard geleverd in verpakkingen van 10 (plastic folie) zonder EAN-code op de duimstok.

Kleuren

Hultafors kan afdrukken in de volgende standaardkleuren volgens de Pantone Scale (PMS). Tegen een meerprijs kan Hultafors nog eens 600 tinten aanbieden volgens de PMS-schaal. Wij maken graag een offerte voor speciale kleuren die niet door Hultafors kunnen worden gemengd en bij een externe leverancier besteld moeten worden. Houd er rekening mee dat er af en toe kleine kleurvariaties kunnen voorkomen ten opzichte van de PMS-schaal.

Te bedrukken gebied voor duimstokken

RE = Afdrukzijde. De duimstok heeft een standaard schaalverdeling op de eindsecties, waardoor het afdrukgebied wordt beperkt tot de zijkant van de duimstok (afdrukken op sectie niet mogelijk). Het afdrukgebied is geschikt voor logo's, bedrijfsnamen of andere tekst en afbeeldingen.

FÖ = Bovenste veld sectie print + print zijkant. De bovenste helft van beide eindsecties van de duimstok kunnen bedrukt worden. Dit is geschikt voor een bedrijfsnaam, telefoon- en faxnummers of een korte slogan. Kan worden gecombineerd met een print over de zijkant van de duimstok.

MF = Middenveld sectie print + print zijkant. Vergelijkbaar met FÖ (bovenste veld), maar het printgebied ligt op het midden van de eindsecties voor probleemloos gebruik van de schaalverdeling aan beide zijden van de sectie. Kan worden gecombineerd met een print over de zijkant van de duimstok.

Drukproef

Hultafors stelt de volgende eisen met betrekking tot de documentatie voor de drukproef:

  • Afbeeldingen in de vorm van een logo of een andere vector gebaseerde afbeelding moeten worden meegestuurd als een open EPS-bestand, of als een papieren document, dat ten minste is afgedrukt met laserkwaliteit en 50% groter is dan de print. Hultafors geeft graag informatie over de benodigde technologie, software en apparatuur. Het bestand moet ook informatie over kleuren bevatten.

  • Alle foto's moeten worden bijgevoegd in TIF- of JPG-formaat.

  • Tekst die moet worden afgedrukt, moet als lopende tekst worden opgegeven. Het lettertype en de vereiste tekengrootte moeten ook worden aangegeven. Voor onvolledige bestanden worden extra kosten in rekening gebracht voor het produceren van bijgevoegde bestanden/origineel. Tegen een uurvergoeding kan Hultafors ook een origineel voor de klant produceren volgens hun specifieke eisen. Een drukproef bestaat uit een of meer blokken die genummerd zijn. Deze blokken kunnen worden gebruikt voor opeenvolgende controle als bijvoorbeeld één blok moet worden vervangen terwijl de andere kunnen blijven.

Facturatie voor reclamedrukwerk

Naast de kosten voor het product worden er extra kosten in rekening gebracht per print en blok. Daarnaast wordt er nog een toeslag in rekening gebracht voor eventuele speciale kleuren en verwerking van originelen. Houd er rekening mee dat voor meerkleurendruk het printen en de blokken per kleur worden berekend.

Gereedschap uit dit artikel

graphic