Kies het juiste vakmes

De duurzame vakmessen en outdoormessen van Hultafors zijn speciaal ontworpen en afgestemd op de manier waarop een vakman werkt. Kijk in de onderstaande snelgids om het juiste mes te vinden voor jouw werkzaamheden.

Elektriciensmessen

Het dunne lemmet, de scherpe snijrand en het unieke design van het handvat maken dit elektriciensmes ideaal voor het strippen van kabels. Let op dat je het juiste model kiest: voor rechts - of linkshandige personen.

Heavy duty en beitelmessen

Deze sterke en duurzame messen kunnen worden gebruikt voor alle klussen waarbij je moet breken, wrikken en hakken in diverse materialen.

Schildersmes

Het schildersmes is een gereedschap et een drievoudige functie. Het is natuurlijk vooral een mes, maar je kunt het ook gebruiken als schroevendraaier en blikopener.

Reddingsmes

Het reddingsmes, dat is gemaakt voor gebruik in zware en natte omstandigheden, heeft een gekarteld lemmet, Santopreen frictiegrip en een roesvaststelen lemmet met stompe punt.

Outdoor messen

Onze slijtvaste en robuuste outdoormessen worden geleverd met een 3,0 mm extra dik Scandi-lemmet gemaakt van gehard carbonstaal. Het lemmet heeft een EPD-coating voor maximale roestbescherming.

Precisiemes

Het smalle lemmet van het precisiemes geeft je alle controle en precisie die je nodig hebt bij houtbewerken of snijden in krappe ruimtes.

Scheepsmes

Het doorsnijden van touw en spanbanden gaat makkelijk met dit scheepsmes, dat een gekarteld superscherp lemmet heeft om door harde en stugge materialen te komen.

Loodgietersmes Loodgieters moeten vaak bramen van leidingen halen en daarom heeft het loodgietersmes een geïntegreerde vijl aan één kant van het lemmet.

Gereedschap uit dit artikel

graphic