Kies het juiste mes

Het assortiment utiliteitsmessen van Hultafors bestaat uit zes gespecialiseerde messen, die tegemoet komen aan verschillende eisen voor verschillende beroepsgroepen. Kijk in de onderstaande snelgids om het juiste mes te vinden voor jouw werkzaamheden.

Allround - De betrouwbare keuze voor dagelijks snijwerk

Het Allroundmes is de perfecte combinatie tussen prestaties en uithoudingsvermogen en daarom een betrouwbare keuze als je dagelijks snijdt. Denk aan het snijden van gipsplaten, vloeren voor de natte ruimte, glasvezeldoek en textiel.

Edge - Wanneer je met de rand in plaats van de punt snijdt

Edge is een stuk scherper dan Allround en de juiste keuze wanneer je voornamelijk met de rand van het blad snijdt (in plaats van de punt), zoals bij het snijden van linoleum vloeren en glasvezel doek. Voor specifiek tapijtenleggerswerk is Hook echter het juiste mes om te kiezen.

Hook - De keuze van de tapijtlegger

Hook is speciaal ontworpen voor tapijtleggers en heeft een haak om efficiënt door vloermateriaal heen te snijden.

Performance - Voor stoere gebruikers in veeleisende omgevingen

Performance is gemaakt van sterk staal en heeft een zeer duurzame punt. Dit sterke mes is ontworpen voor stoere gebruikers in veeleisende omgevingen, bijvoorbeeld timmerlieden die een hoog gebouw pleisteren.

Safety - vermindert het risico van steekwonden

Het Safety mes heeft een afgeronde punt om steekwonden te verminderen. Een geweldige keuze om tape en dat soort materialen door te snijden. Je gebruikt het mes samen met Hultafors Utility Knife USRA, die het mes automatisch intrekt wanneer het niet onder druk staat.

Stamina - Voor extra moeilijke snijwerkzaamheden

De beste kwaliteit staal, de beste scherpte en een langere levensduur maken Stamina tot de allerbeste keuze voor uitzonderlijk moeilijke opdrachten. Je zult een grote precisie en controle ervaren wanneer je lastige materialen zoals brandwerende gipsplaten en extra sterk glasvezeldoek doorsnijdt.

Gereedschap uit dit artikel

graphic