Slopen met kwaliteit

Kies het juiste breekijzer. We maken een assortiment verschillende ijzers, waaronder buigstangen, koevoeten/breekijzers en breekstangen, in verschillende uitvoeringen en materialen. Je zult er altijd één kunnen vinden die voldoet aan je eisen.

Kracht, gewicht en de wil van staal

Staal is bijna drie keer zo zwaar als aluminium, maar is ook drie keer zo sterk. Voor werkzaamheden waarbij gewicht en kracht van belang zijn voor een goed resultaat, is staal de logische keuze.

Onze beste koevoeten/breekijzers zijn gemaakt van hooggeleerd borium staal. Ze hebben brede, gepolijste contact vlakken en dunne uiteinden voor een betere toegankelijkheid en kleinere kans op het achterlaten van afdrukken. De klauw is geschuurd voor optimale verwijdering van spijkers.

Licht en vriendelijk voor oppervlaktes

Wij produceren diverse breekijzers van sterk, duurzaam aluminium dat we speciaal hebben ontwikkeld voor het gebruik in werkplaatsen. Aluminium weegt slechts 1/3 van staal. Er is makkelijker mee te werken en het is vriendelijker voor uw lichaam, met name bij het werken op of boven schouderhoogte. Aluminium is ook beduidend vriendelijker voor de materialen waar u mee werkt. Het roest niet, is beter bestand tegen kou en veel flexibeler.

Een aluminium gereedschap kan drie keer meer worden "gebogen" dan een stalen gereedschap zonder te deformeren. Dit betekent dat de aluminium breekstangen ideaal zijn bij montage en aanpassingen voor verschillende toepassingen in de mechanische industrie. Je kunt ze gebruiken om wielinstellingen aan te passen, wiellagers te testen en carrosseriedelen te monteren.

Als je werkt met het slopen van ramen of inrichting, is het belangrijk dat je een tool kiest die zo gemakkelijk mogelijk te hanteren is. In zulke gevallen is een breekstang exact wat je nodig hebt.

Wees vriendelijk voor je lichaam!

Om je te helpen niet gewond te raken, hebben we een paar tips. Werk altijd met een rechte rug, maar probeer te voorkomen om met gestrekte armen te werken. Ook moet u zo min mogelijk werken met gedraaide polsen. Het beste wat u kunt doen is te proberen zo vaak mogelijk van werkhouding te veranderen. Probeer ook te voorkomen dat je te veel in situaties belandt waarin je moet rukken en draaien.

Kies de juiste breekstang! We maken een assortiment verschillende ijzers, waaronder buigstangen, koevoeten/breekijzers en breekstangen, in verschillende uitvoeringen en materialen. Je zult er altijd één kunnen vinden die voldoet aan je eisen.

Gereedschap uit dit artikel

graphic