Vulpotlood - met houder en ingebouwde puntenslijper

Hultafors Vulpotlood is een gripvriendelijk potlood met in de houder ingebouwde puntenslijper.

De houder is slim ontworpen zodat het potlood gemakkelijk te verwijderen is, maar zorgt er ook voor dat het op zijn plaats blijft liggen. Zowel het potlood als de houder zijn zo ontworpen dat ze niet wegrollen wanneer je ze op een hellend oppervlakte legt.

Getest met professionele gebruikers

Het vulpotlood is ontwikkeld in samenwerking met vakmensen uit verschillende vakgebieden, met als doel de dag van de vakmensen nog efficiënter te maken.

"Het ideale potlood zit goed in de holster, terwijl het nog steeds gemakkelijk te pakken is wanneer nodig. De houder moet aan de zak worden bevestigd."
GöranEén van onze professionele testers

Geïntegreerde puntenslijper voor gemakkelijke toegang

De puntenslijper bevindt zich aan de zijkant van de houder voor snelle toegang. Door een gat in de bodem van de houder word vocht en vuil weggeleid van het potlood, waardoor de duurzaamheid ervan toeneemt. Dit alles samen met het ergonomische en gripvriendelijke ontwerp, resulteert in een betrouwbaar potlood dat het beste van twee klassiekers combineert.

"We hebben ervoor gekozen om een aantal producten te ontwikkelen die de werkdag van vakmensen vereenvoudigen als het gaat om het maken van markeringen. Het was belangrijk voor ons om na te denken over efficiëntie, ergonomie en duurzaamheid bij het ontwikkelen van de nieuwe producten."
Per ErikssonProduct Manager, Hultafors

Combinatie van twee klassiekers

Het vulpotlood is een combinatie van het traditionele timmermanspotlood en het klassieke potlood. Door de ontwerpkenmerken van beide in dit potlood te combineren, krijg je altijd een goede grip, of je nu duidelijke lijnen wilt tekenen of precieze markeringen wilt maken.

Feiten over de Vulpotlood HDM

  • Gemakkelijk uit houder te halen en blijft goed in houder zitten.

  • Handzaam en ergonomisch ontwerp, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

  • De vulpotloden zijn geoptimaliseerd voor meer duurzaamheid en vochtbestendigheid.

  • Geïntegreerde puntenslijper in houder om het potlood eenvoudig te kunnen slijpen.

  • Navullingen voor het potlood zijn verkrijgbaar, voor een langere gebruiksduur van het potlood.

Gereedschap uit dit artikel

graphic