Vind je favoriete afbreekmes

Het belangrijkste kenmerk van een mes is een scherpe snijrand. Met onze afbreekmessen krijg je uitstekende scherpte en precisie, steeds opnieuw, zonder onderbreking.

Hultafors heeft een compleet assortiment ontwikkeld met ergonomische afbreekmessen en reservebladen die geschikt zijn voor uiteenlopende taken. Dit betekent een efficiëntere workflow met minder afleidingen voor de professionele vakman of vrouw.

Perfectie bij elke snede

Onze breekmessen en reservemessen worden allemaal gekenmerkt door hoge precisie, uitstekende scherpte en langdurige prestaties. In combinatie met een slim en ergonomisch ontwerp garandeert dit een gerichte en efficiënte klus.

"Omdat het ontwerp symmetrisch is, is het gemakkelijk om het mes in beide richtingen te monteren. Op deze manier kunnen linkshandige vakmensen het mes aanpassen in plaats van hun gebruik aan te passen."
Per ErikssonProduct Development Manager, Hultafors

Afbreekmessen

Afbreekmes SPP 25 A/W

De SPP 25A/W is een robuust afbreekmes voor het snijden van dikke tapijten of isolatie. Het slanke ontwerp maakt het geschikt voor allround gebruik. Taps toelopend voor betere zicht op het snijwerk en meer controle. Het mes is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dikke metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Afbreekmes SRP 18 A/W

De SRP 18A/W is een ergonomisch afbreekmes voor dagelijks gebruik, zoals het snijden van gipsplaat, isolatie en hout. Het ontwerp met rubberen greep maakt het mes geschikt voor materialen die meer kracht vereisen. Taps toelopend voor betere zicht op het snijwerk en meer controle.

Het mes bevat een dispenser met 3 reservemessen en is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dikke metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Afbreekmes SRP 25 A/W

De SRP 25A/W is een robuust afbreekmes voor het snijden van dikke tapijten of isolatie. Het ontwerp met rubberen greep maakt het mes geschikt voor materialen die meer kracht vereisen. Taps toelopend voor betere zicht op het snijwerk en meer controle.

Het mes bevat een dispenser met 3 reservemessen en is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dikke metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Afbreekmes SFP 18A/W

De SFP 18A/W is een robuust afbreekmes met staartvin. Het mes is geschikt voor allround gebruik, zoals het snijden van plastic, karton en het strippen van kabels. Het slanke ontwerp maakt het geschikt voor allround gebruik.

Taps toelopend voor beter zicht op het snijwerk en meer controle. Met de staartvin trek je op efficiënte wijze tapijt omhoog of open je een blik. Het mes is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dikke metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Afbreekmes SFRP 18A/W

De SFRP 18A/W is een ergonomisch afbreekmes met staartvin. Het mes is geschikt voor allround gebruik, zoals het snijden van gipsplaat, isolatie en hout. Het ontwerp met rubberen greep maakt het mes geschikt voor materialen die meer kracht vereisen.

Taps toelopend voor beter zicht op het snijwerk en meer controle. Met de staartvin trek je op efficiënte wijze tapijt omhoog of open je een blik. Het mes bevat een dispenser met 3 reservemessen en is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dikke metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Afbreekmes SFPB 18A/W

Slank afbreekmes met een gebogen staartvin. De lange en gebogen staartvin biedt veel betere toegang en kracht om materiaal in hoeken te duwen en blikken te openen. Geschikt voor het snijden van karton en bouwfolie. Het slanke ontwerp biedt verbeterde controle en past bovendien gemakkelijk in een broekzak.

Het mes is gemaakt van slijtvast PC-plastic (polycarbonaat) met een stalen kern voor extra stabiliteit. 1mm dikke metalen mesgeleider voor meer stabiliteit.

Afbreekmes SFRPB 18A/W

Een robuust mes met een gebogen staartvin en rubberen grip voor betere controle en toegang. Het is stevig en de rubberen grip maakt het mes geschikt voor snijtaken waarbij meer kracht nodig is. De gebogen vin is efficiënt om dikke materialen, zoals tapijt, in hoeken te duwen.

In de dispenser in het mes zitten drie reservemessen om snel en efficiënt een nieuw mes te kunnen plaatsen.

Gereedschap uit dit artikel

graphic