Gemaakt voor professionals

Wij ontwikkelen onze producten samen met professionals. Waarom? Het is de enige manier om zeker te weten dat ons gereedschap ook de kwaliteit heeft die we nastreven.

Ontwikkeld met professionals

Wij willen gereedschap leveren waarop je kunt vertrouwen, ongeacht de situatie. Dat houdt natuurlijk in dat we echte professionals moeten betrekken bij het ontwikkelen van nieuw gereedschap. We werken met een groep testpersonen die werkzaam zijn op verschillende vakgebieden. Wanneer we een nieuw gereedschap willen ontwikkelen of een bestaand gereedschap verbeteren nemen we altijd eerst contact op met de professionele gebruikers. We praten met ze, luisteren naar hun wensen en observeren elke beweging die ze maken tijdens hun werkdag. Dit alles met het doel om te voldoen aan hun verwachtingen en die zelfs te overtreffen.

Innovatieve gereedschappen voor specifieke beroepen

Onze samenwerking met professionals heeft geleid tot een reeks innovatieve gereedschappen die zijn ontworpen voor specifieke beroepen. We ontdekten bijvoorbeeld dat er behoefte was aan een elektrische en giethamer en introduceerden een nieuw product dat direct een succes werd. Of toen we een serie messen voor vakmensen ontwikkelden, zoals een schildersmes om verfblikken te openen, een elektrisch mes dat optimaal is voor het doorknippen en koppelen van kabels en een veiligheidsmes met een stompe punt om het risico op verwondingen te minimaliseren.

Alles wat we doen voeren we uit met het belang van professionele vakmensen in ons achterhoofd. We maken de werkdag makkelijker, veiliger, ergonomischer en productiever - met betrouwbare gereedschappen.

Gereedschap uit dit artikel

graphic