Zaaggids - Kies de juiste zaag

Hultafors biedt een compleet assortiment handzagen, inclusief handzagen, boogzagen, metaalzagen en diverse speciale zagen. Kijk in de onderstaande snelgids om de zaag te vinden die past bij jouw werkzaamheden.

Handzagen

Onze handzagen zorgen ervoor dat je elke klus klaart en zijn een betrouwbare keuze voor dagelijkse zaagwerkzaamheden en precisiewerk.

Onze verschillende modellen zijn afgestemd op de gebruiksintensiteit en voor welke taak ze worden gebruikt. Alle hamers zijn gemaakt van duurzaam materiaal en gericht op de efficiëntie van de professional.

Handzaag HBX

Op zoek naar een handzaag die de hoogst mogelijke precisie en efficiëntie biedt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Deze professionele handzaag is ontwikkeld voor de moderne vakman die de zaag meerdere malen per dag gebruikt. Tanden met 3-fase vertanding zorgen voor efficiëntie, een goede ´bite´ en rechte zaagsneden zonder splinters. Het met rubber bedekte handvat zorgt voor uitstekende grip, zelfs in natte omstandigheden of wanneer je handen bezweet zijn van het harde werk.

Handzaag HBS

De HBS Handzaag is een ergonomische multifunctionele zaag die de meeste zaagklussen aankan; een zaag waarvan je weet dat hij de klus klaart. Een no-nonsense gereedschap van hoge kwaliteit dat gewoon wacht op je bevelen. Wordt geleverd met een handvat met glasvezelversterking, rubberen grip en sterke zaagbladbeschermer.

Handzaag HBB

De HBB Handzaag is een geweldig hulpmiddel voor mensen die maar af en toe iets zagen. Deze stevige standaardzaag is ook perfect om ruwe materialen door te zagen, zoals wanden met spijkers erin. De zaag wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor dagelijks gebruik; een ergonomisch handvat, een 0,8 mm dik zaagblad, 2-fase vertanding en een zaagbladbeschermer.

Toolbox zaag HBX

De HBX Toolbox zaag is een professionele handzaag die je een optimale mobiliteit biedt zonder in te leveren aan precisie of efficiëntie. Past perfect in je gereedschapskist. Wordt geleverd met een ergonomisch handvat en zaagbladbeschermer met snelsluiting.

Toolbox Zaag HBB

Een ergonomisch handvat en gehard 0,8 mm dik C75 stalen zaagblad met 2-fase vertanding zorgen ervoor dat deze compacte allround zaag een uitstekende grip, precisie en duurzaamheid biedt.

Fineerzaag HBX

Professionele fineerzaag voor precisie zagen en vloeren leggen. De unieke 3-fase vertanding in combinatie met het ergonomische handvat met rubberen grip zorgt voor een optimale efficiëntie. Zaagbladbeschermer met snelsluiting.

Fineerzaag HBB

Standaard fineerzaag met een radiusvormige toptand waarmee je kunt starten in het midden van een plank. Stalen zaagblad met antiroestbescherming voor precisie en een lange levensduur.

Kapzaag HBX

Wanneer je echt rechte sneden nodig hebt, bijvoorbeeld bij het maken van meubels of het zagen van plinten, is deze professionele kapzaag de beste die er te vinden is. Wordt geleverd met een aluminium versterkt profiel, unieke 3-fase vertanding, ergonomische handgreep en robuuste zaagbladbeschermer met snelsluiting.

Kapzaag HBB

De HBB kapzaag is een gereedschap dat geen concessies doet aan kwaliteit en prestaties en beschikt over een met aluminium versterkt profiel, een 0,8 mm dik stalen blad en 2-fase vertanding.

Boogzagen

Ons assortiment boogzagen bestaat uit zagen om buiten en op bouwplaatsen te zagen.

De kleinere boogzagen kunnen tevens worden gebruikt met zaagbladen voor een metaalzaag. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen hebben dat het ergonomische ontwerpen zijn met knokkelbescherming en efficiënt zaagblad.

Boogzaag BSL-12

De BSL-12 is een handige boogzaag en een perfect gereedschap voor kleinere klussen of wanneer de ruimte beperkt is. 12”. Kan worden gebruikt met een zaagblad voor een ijzerzaag.

Boogzaag BSL-21

Dit stevige gereedschap is gemaakt van staal van hoge kwaliteit en heeft een zaagblad met geharde tanden om efficiënt snijden in zowel droog als vers hout te kunnen zagen. 21”.

Boogzaag BSL-24

De BSL 24 boogzaag levert de kracht en precisie die je nodig hebt, of je nu in het bos werkt op een bouwplaats. 24”.

Boogzaag BSL-30

Onze grootste boogzaag is de perfecte keuze voor veeleisende klussen. Wordt geleverd met een ergonomisch handvat en knokkelbescherming voor veilig en zeker gebruik. 30”.

Metaalbeugelzagen

Onze metaalbeugelzagen zijn de perfecte keuze wanneer je precisiewerk doet.

Al onze metaalbeugelzagen hebben een handig formaat, van zakformaat tot 12 inch. Dankzij de hoge zaagbladspanning leveren ze allemaal precieze zaagsneden, die nooit ten koste gaan van de efficiëntie.

Juniorzaag HMM-6

De HMM metaalbeugelzaag is een zeer flexibele en mobiele zaag, wat echter geen afbreuk doet aan ergonomie of efficiëntie. Wanneer ruimte en bewegingsvrijheid beperkt zijn, is dit de juiste keuze.

Juniorzaag HMW-6

De HMW-6, die is ontworpen voor incidentele taken, heeft een draadframe en is onze kleinste ijzerzaag. Hij past gemakkelijk in je zak, klaar om je te helpen als dat nodig mocht zijn.

Metaalbeugelzaag HMX-12

Deze professionele metaalbeugelzaag wordt geleverd met een massief gegoten aluminium frame dat een uitzonderlijk hoge bladspanning mogelijk maakt. Hierdoor worden bladtrillingen minimaal en kun je heel precies zagen.

Metaalbeugelzaag HMS-12

De HMS-12 metaalbeugelzaag heeft een stalen frame voor een grote mobiliteit en een laag gewicht, zonder afbreuk te doen aan de zeer hoge zaagbladspanning. Ergonomisch handvat met rubberen grip.

Speciale zagen

Ons assortiment speciale zagen bestaat uit zagen voor kleinere klusjes, zoals de schrobzaag en trekzaag, maar ook voor de echt moeilijke klussen, zoals het zagen van materiaal dat op steen gebaseerd is. Wat je uitdaging ook is, we hebben een zaag voor de klus.

Schrobzaag JS

Deze schrobzaag is ontwikkeld voor het zagen in gipsplaten. Ook zeer geschikt als veelzijdige zaag in de tuin of in het bos. Wordt geleverd met een robuuste holster voor extra mobiliteit en veiligheid.

Japanse Trekzaag PSX

Een traditionele Ryoba zaag met een houten handvat voor een traditionele uitstraling. Het dunne zaagblad biedt een grote flexibiliteit en precisie voor perfecte zaagsneden bij het maken van meubels enz. De zaag beschikt over twee verschillende sets tanden om zowel langs als door houtvezels te zagen; rip-cut en cross-cut.

Gasbetonzaag HC

Een zaag voor poreus materiaal die lang meegaat omdat alle 34 tanden een punt van carbide hebben. Wordt geleverd met een tijdloze, eenvoudig te reinigen houten handvat.

Gereedschap uit dit artikel

graphic