Zagen met precisie bij elke beweging

Vastbesloten om een leider te worden op het gebied van zagen, bieden wij een compleet assortiment zaagmodellen. Door het combineren van hoogwaardige materialen, ergonomisch ontwerp en de nieuwste slijptechnologieën, helpen deze zagen je precieze en veilige zaagsneden uit te voeren, ongeacht het type werk dat je moet uitvoeren.

Zaagt veelvoorkomende materialen

Ons volledige assortiment omvat handzagen in verschillende uitvoeringen, boogzagen, metaalbeugelzagen en verschillende speciale zagen voor het zagen in de meeste materialen, zoals metaal, gasbeton, hout, gipsplaat en kunststof. Wat je ook wilt zagen, je precisie en controle beginnen hier.

Efficiënte 3-fase vertanding

Om optimale precisie en controle te bereiken, besteden we veel aandacht aan het slijpen van de tanden. Voor de meest geavanceerde modellen gebruiken we een unieke 3-fase vertanding, wat de zaag buitengewoon efficiënt maakt en tegelijkertijd fijne sneden geeft.

Milieuvriendelijke was-gebaseerde coating

Verschillende van onze zaagbladen worden geleverd met milieuvriendelijke poedercoating op wasbasis, die wrijving en het risico van vastlopen minimaliseert. Wat nog belangrijker is, het zorgt ervoor dat je met maximale precisie en controle kunt zagen.

Ontworpen voor professionals

HBX handzagen zijn ontworpen voor professionals. Gegarandeerd een nette snede elke keer dat je snel en recht kunt zagen. Met een robuust ontwerp, een verwisselbaar zaagblad en een unieke bladbeschermer is deze hoogwaardige tool helemaal klaar om je vertrouwde collega te worden.

Ergonomisch ontworpen

Wij ontwikkelen onze tools altijd met jouw lichaam in gedachten. Dat is een van de redenen waarom we professionele gebruikers er al vroeg in het ontwikkelingsproces bij betrekken. Voor ons is de uitdaging om ervoor te zorgen dat ze hun uiterste best doen op hetzelfde moment dat het gebruik van ons gereedschap hun lichaam minimaal belast. Als het om zagen gaat draait ergonomie om het minimaliseren van de bladtrillingen en de wrijving.

Speciale zagen voor speciale taken

Ons complete assortiment omvat verschillende speciale zagen, van precisiewerk tot kleinere klussen. Wat de uitdaging ook is, we hebben een zaag voor je. Raadpleeg onze zaaggids om te zien welke zaag het beste past bij jou en jouw werk.

Gereedschap uit dit artikel

graphic