Rolbandmaten - Kies voor eersteklas metingen

Het Hultafors assortiment stalen rolbandmaten is superieur wanneer het aankomt op precisie. Voeg daar een uitstekende ergonomie, slimme functies en stevige behuizing aan toe en vakmensen hoeven niet verder te zoeken.

Geweldige ergonomie

Hoe goed je een gereedschap kunt gebruiken, hangt sterk af van hoe goed het in je hand past. Dat is de reden waarom ergonomisch correcte gereedschappen niet alleen fijner aanvoelen, maar ook zorgen dat je beter en langer kunt werken.

Houd maar eens een Hultafors PR rolbandmaat vast en kijk hoe goed je vingers om de behuizing passen, voor de juiste ondersteuning en een soepele werking.

Handige functies

De stalen rolbanden van Hultafors zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen. De Hultafors BT is een robuuste rolbandmaat voor timmerlieden met een rubberen eindhaak die geen sporen achterlaat op gevoelige oppervlakken. Het SL-model is slank en past gemakkelijk in je zak, terwijl de Hultafors PR je het nieuwste biedt op het gebied van ergonomie en handige functies.

Alle rolbandmaten hebben dezelfde hoge nauwkeurigheid door de unieke printtechniek voor de schaalverdeling. In 2017 waren de Hultafors PR, BT en SL de enige rolbandmaten op de markt waarvan de nauwkeurigheid is gecertificeerd met EC Klasse I.

Eersteklas nauwkeurigheid

"Dat we in staat zijn om een uitstekende nauwkeurigheid te bieden is het resultaat van vele dingen. Doordachte productontwikkeling, aandacht voor details in het productieproces en vooral onze gepatenteerde inkjettechniek."
Håkan CarlssonProduct Manager

Focus op wat belangrijk is

Waar andere merken trots verkondigen dat ze ver uit kunnen rollen zonder te 'knakken' hebben wij nadrukkelijk besloten dat niet te doen Wij hebben er nadrukkelijk voor gekozen om niet te gaan voor een maximale uitrollengte. Het is echt niet moeilijk, je neemt gewoon een breed lint en verdiept de curve. Maar dat leidt er ook toe dat de rolbandmaat lastig is om te dragen en de kans op afleesfouten is groter omdat het meetoppervlak niet in contact is met het te meten oppervlak.

Rolbandmaten ontwikkeld vanuit de gebruiker

Na uitgebreide gesprekken en tests met professionele gebruikers heeft het productontwikkelingsteam van Hultafors gekozen voor een uitsteeklengte die de juiste balans heeft tussen gebruiksgemak en zeer precieze metingen.

Nauwe samenwerking met professionele eindgebruikers die ons gereedschap elke dag gebruiken is absoluut essentieel voor ons. We luisteren en verbeteren, en daarom weten we dat je op onze producten kunt vertrouwen.

Gereedschap uit dit artikel

graphic