Tool bucket

Een slimmere manier om te dragen.

De Hultafors Tool Bucket is net zo eenvoudig als hij handig is

Met de slimme details, ergonomische vorm en het comfortabele handvat krijg je een gereedschapsdrager die je lichaam spaart.

Niet nog een gereedschapskist

De klassieke gereedschapskist met ruimte voor alle gereedschap blijft vaak achter in de bus of aanhanger. In plaats daarvan pakken veel vakmensen de gereedschappen die ze verwachten te gebruiken die dag en nemen die mee in een emmer. Een simpele en praktische oplossing, maar met veel beperkingen. Grote emmers zijn lomp en ergonomisch slecht. Daarbij bieden emmers waarin lijm of gips heeft gezeten geen comfort, duurzaamheid of een professionele uitstraling.

"Aangezien veel vakmensen gehecht zijn aan het gebruik van een emmer zagen we geen reden voor het maken van een gereedschapskist. Daarvoor in de plaats besloten we een oplossing te kiezen die werkt en die optie zo goed mogelijk te maken."
Håkan CarlssonProduct Manager, Hultafors

Functionaliteit en ergonomie

Het resultaat is de Hultafors Tool Bucket, geproduceerd door het productontwikkelingsteam van Hultafors. Een emmer gemaakt van duurzaam PP-plastic waar elk detail is gevormd voor toegevoegde functionaliteit en ergonomie.

De Tool Bucket heeft een ovale ergonomische vorm die prettig te dragen is. De achterkant hebben we een ronde vorm gegeven zodat je hem dicht op het lichaam kan dragen zonder dat hij bij elke stap terug stuitert.

Voeg een schouderband toe

De ronde vorm van de tool bucket draagt ook uitstekend langs het lichaam wanneer er een schouderband wordt bevestigd aan de speciale gaten in de zijkant.

Handvat blijft staan

Bij een gewone emmer valt het handvat om wanneer je de emmer neerzet. Dit is vooral irritant als je handschoenen draagt of je gereedschap in het hengsel verstrikt haakt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat het handvat van de tool bucket overeind blijft staan bij het neerzetten. Zo kun je hem altijd weer makkelijk oppakken.

Professionele uitstraling

De slimme functionaliteit van de Hultafors Tool Bucket maakt het een geweldige keuze voor een aantrekkelijke prijs en met een aantrekkelijke uitstraling.

Tool bucket feiten

  • Comfortabel dragen door het robuuste handvat.

  • Het handvat kan in een staande positie gezet worden bij het neerzetten.

  • Bevestigingsogen voor een schouderband.

  • Literaanduiding aan de binnenzijde.

  • Kan een last tot 100 kilo dragen.

  • Gemaakt van duurzaam PP-plastic.

Gereedschap uit dit artikel

graphic